A 12 év korkülömbség soknak számít? (12/L vok és most született egy öcsém)
Arra lennék kíváncs milyen lesz a kapcsolatunk pár év múlva.
A válaszokat előre is köszi
Attól függ, kisebb korkülönbség esetében is lehet jó vagy rémes a kapcsolatotok.
Személyes tapasztalatom nincs, mert köztem és a testvérem közt jóval kisebb a korkülönbség.
De amikor veled egyidős voltam, volt két olyan barátom akiknél kb annyi volt a korkülönbség, mint nálatok.
Külsősként tetszett, mert a különélő tesó vitte őket ide-oda, tőlük is kaptak ajándékot. S az egyik srác esetében ennyiben ki is merült a kapcsolat. Néha érte jött a tesója suliba, mi osztálytársak csüngtünk rajta mert imponáló szakmája volt amiről mesélt is, az öcskös meg alig várta, hogy induljanak.
A másik esetben együtt sportolt a két tesó heti több alkalommal és baráti kapcsolatuk is volt, pedig az idősebb fél ott is különélt, sőt családos ember volt.
Azt veszem észre,hogy minél több a korkülönbség annál jobb, mert pl. az ennyivel nagyobb tesónak már jóval több esze van,így kevesebb lesz a sértődés , a vita stb.
Nálunk főleg, mert én 25 vagyok öcsém meg most volt 1 éves, szóval...nem, nem sok.
Nekem a bátyám 11 évvel idősebb, ráadásul csak féltesóm anyáról, mégis mintha édestesók lennénk, nagyon szeretjük egymást, számíthatunk egymásra. Szerintem nem sok a korkülönbség.
Barátnőmnek van egy 13 éves lánya, most született kisöccse, eleinte nagyon nem akarta a lány, de miután megszületett, állandóan babusgatja, imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!