A 12 év korkülömbség soknak számít? (12/L vok és most született egy öcsém)
Arra lennék kíváncs milyen lesz a kapcsolatunk pár év múlva.
A válaszokat előre is köszi
Köztünk a bátyámmal 11 év volt. Szerintem sok, legalábbis én úgy éltem meg. Mire rá mertek volna bízni a szüleim, ő már csavarogni szeretett, nyűg voltam neki. Mire pedig én felnőttem, ő megnősült és elköltözött tőlünk. Sajnos nem lett olyan szoros a kapcsolatunk.
Persze ez nem törvényszerű.
Nagyon sok szerintem, te már bőven kamasz leszel, mikor ő még csak pici gyerek. Aztán te felnősz, ő pedig még mindig kisgyerek.
Szerintem ekkora korkülönbséggel már nem kéne testvért vállalni.
Lehet, hogyha lány lett volna, akkor kicsivel jobb viszonyotok lenne, de ez nem minden esetben van így, csak több közös témátok lenne, viszont ezáltal több veszekedés is.
Szerintem nem sok ez a korkulonbseg. Viszont sok mindenben segíthetsz majd
anyukadnak, és mikor te leszel anyuka már nem leszel teljesen 'idegen'.
Mire 10 éves lesz te már 22, tehát olyan sokat nem lesztek össze zárva, viszont mikor még csak pár éves akkor nagyon szeretnivalo lesz. :) Legyél büszke a kisocsedre, és örülj annak, hogy anyukádék így szeretik egymást..
Ismerek olyan lányt, akinek a húga 16 évvel fiatalabb nála és nagyon szeretik egymást :)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!