Ten nem kéne valamit? Rossz testvér vagyok?
Szombaton volt a 18.szülinapom. Szüleim összekészítettek mindent, aztán elmentek. Nem voltak szülők, de a keresztapám azért ott volt "felügyelni", de már az elején kész volt. Úgy volt, hogy az öcséim nem jönnek, mert nem is ismernek igazán ott senkit sem.
De végül eljöttek. 3öcsém van, egy 16éves, egy 14 meg egy 12. A 16 meg a 12éves hamar el is ment, mert nagyon nem találták meg a közös hangot másokkal. De 14éves maradt. Nem foglalkoztam vele, észre sem vettem, hogy ő végül ottmaradt. Be voltam kicsit rúgva, hánytam már párszor, egyszer mentem ki, mert éreztem hogy nem lesz ez így jó, amikor rohant hozzám az egyik csaj, hogy öcsém annyit ivott, hogy nem áll a lábán és nem kel fel semmire sem. Az egész ruhája tiszta hányás volt. De mivel én is részeg voltam nem igazán tudtam rajta segíteni. Próbáltam tartani, pofozgatni, de én is alig álltam a lábamon, az volt a szerencse, hogy ahhoz képest nem ittam annyit
Végül valaki felhívta a szüleinket és eljöttek értünk
Most anyáék szemében én vagyok a rossz, amiért nem vigyáztam rá.
De most komolyan annyira rossz testvér lennék?! Mégis csak az én bulim volt, az öcsém meg hülye volt, ez nem az én hibám, nem?!
18 fiú
Persze igaz, inni rossz. De nem értem, miért bánt ez téged ennyire? Nem is ismerjük egymást, szerintem semmi okod sértegetni.
Az meg, hogy egy évben egyszer részeg vagyok, még nem hatalmas bűn
Ha keresztapád ott maradt felügyelni, akkor az ő felelőssége volt hogy ne történjék semmi gond a gyerekekkel.
Az lett volna csúnya ha hazaküldöd a saját tesódat a bulidból. Te ezt nem tetted, akik hazamentek ők maguktól tették ezt. A középső öcsédre amúgy a felügyelő keresztapának kellett volna figyelnie, nem a bulizós szülinaposnak.
Most az van hogy mindenkinek lelkifurdija van, és megpróbálják tovább kenni a dolgot. Te vagy a bűnbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!