Szolnatok a testvereteknek arrol hogy megcsalja a felesege?
Siman elofordulhat, hogy a testvéri kapcsolat megromlana ezek utan. Nem biztos, hogy neked hinne.... Egyetlen esetben érdemes szólni -bar akkor sem feltétlenül szemtől szembe, később kifejtem higy miért - , ha van ra bizonyíték.
Nagyon sok olyan eset van am, ahol a felek hallgatólagosan megállapodtak abban, higy elnézik egymas dolgait.... Ilyenkor szembesíteni a valósággal csak egy dologhoz vezet: harag azzal szemben, aki ezt megtette. Volt hozza szerencsém.... Azt hittem segítek, aztan kiderült, hogy evek ota ez van. A megcsalt fel tisztában volt vele, hogy mi tortenik, de a tarsfuggoseg es az anyagi függetlenség hiánya ne engedte lepni. Azután sem, hogy en jóindulatúan szembesítettem a tényekkel.... Utana nem beszéltünk többet, az utcán sem ismer meg.... Ja, az apám volt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!