Ket diplomaval, hogy lehet a tesom ilyen buta?
Anyuek elutazzta es en a batyammal vagyok ket hetig. O 27 eves most szerezte meg a masodik diplomajat es mindenki nagyon buszke ra.Hetvegen takaritottunk es mondtam neki -inidts el egy mosast - en elmentem vasarolni es mikor lejart a mosogep kinyitottam, hogy a szaritoba atpakoljak es hat a gep tok ures volt, mert nem mondtam neki hogy tegyen be ruhat a gepbe csak hogy inditson el egy mosast.
Tegnap mondtam hogy szedje le a ruhakat a szaritorol.
Reggel kerestem a puloverem a kosarba es latom a legtobb ruha meg nedves erre azt mondta - nem mondtad hogy csak a szarazakat... ugy gondolta nem baj ha kicsit nedves, de azert ideges volt hogy az o nadragja is nedves maradt... es tortentek dolgok meg a hetvegen amivel nem untatok senkit.
Mit tanult az egyetemen ha ennyi esze sincs? En 16 evesen okosabb vagyok nala.
Ez azért már extrém lipót, basszus. Lehet, hogy úgy kapta a diplomát, hogy ahányszor beért úgy, hogy nem b@$zta el a busz, kapott valami plusz kreditet.
Ez teljesen más, mint a meggy-elrakás. Ez olyan, mintha már tudnád, hogy kell eltenni meggyet, anyád szólna, hogy tedd el, te meg a MEGGY feliratú üres üveget pakolnád a kamrába.
27 évesen valóban több esze is lehetne, még mindig nappalin tanul?
A saját kárán azt is megtanulja majd, de ha szerencséje lesz majd megcsinálják helyette, éppen úgy mint te.
Előző: itt nem arról van szó, hogy tudod e, hogyan működik a mosógép, hanem, hogy feléred e ésszel, hogy benne a ruhával szokás beindítani :D.
Hogy értsd, miről beszélek: tudom, mi a görbe menti integrál, tisztában vagyok a c/c++ nyelvvel - meg ezen kívül még jó néhány másikban is rendelkezem több év szakmai tapasztalattal -, nemcsak játékot, de pl banki szoftvert is fejlesztettem már, és bár valóban helyettem is az asszony mos, attól még valahogyan csak elboldogulok a mosógéppel, de legalábbis annyit biztosan nem kell a számba rágni, hogy előtte tegyem bele a ruhákat :D.
A tesód kissé életképtelen, és gyakorlatiasságnak, logikus gondolkodásnak nyoma sincs benne.
Én igazán csak a barátnőjét sajnálom, mert ő aztán szenvedhet vele - ha egyáltalán, mert az is lehet, hogy a csaj két hónap után elmenekül.
Anyudéknak meg hatalmas pacsi, amiért ekkora szerencsétlenné tették a tesódat - mert ezt ők hozták össze.
Öcsém is ilyen a házimunkában, mert a mostohám semmit nem enged neki csinálni (mondván, csak elszúrná). Nem tudom, mi lesz vele, ha
- elköltözik - persze, megtanulja (vagy nem, ismerek olyan egyetemistát, aki minden cuccát hazaviszi, kimosatja, elmosogattatja és go vissza suli... na, tudod ki csinálná)
- barátnője lesz - mert ha nekem lenne ilyen a párom, a hajamat tépném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!