Mit csináljak, ha idegesítenek a tesóim?
Én imádom az iker tesóimat (5 éves lányok) de ők is mindig az én szobámban voltak a nyakamon.. Én tudod, hogy értem el, hogy lett egy kis magánszférám?
Vettem egy csomó vastag kifestő/színező könyveket. Olyat amiben nem csak színezni hanem rajzolni is lehet. Mindig van színes ceruza, jó sok. Egyik nap megcsináltam, hogy mindegyiknek legyen hegye, hogy tudjanak rajzolni vele. Majd odaadtam nekik, hogy a nappaliban színezzenek ki 20-20 bármelyik képet, és amelyik a legszebb az apró ajándékot kap. De nem ám összekapni, hanem szépen megcsinálni. Órákra elvoltak, és a végén persze mindig döntetlen volt a "verseny", így az ajándékot mindkettő kapott..
Később anyu segítségével vettünk egy csomó nagy gyöngyöket, és akkor jött a gyöngyfűzős verseny...
Le lehet őket foglalni egy csomó mindennel, és nem lógtak utána a nyakamon mindig..
16/f
Egy szobába vannak ketten.
Utolsó, ez jó,lehet kipróbálom. Valami hasonló kisérletem mondjuk volt,de akkor azt mondták,hogy de én is legyek ott velük.
Akkor egyszerűen magadra zárod az ajtót.
Gondolom itt valahogy úgy történhetett, hogy szülők rutinból mindig beküldték hozzád a csimotákat, aztán egy idő után már automatikusan mentek.
Ha van külön szobájuk legyen ott el. Nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!