Hogyan állítsam le a bátyám? ( Folytatás lent)
Szóval mindketten a szüleinknél lakunk, de külön szobában. Ez viszont nem érdekli a bátyám és rendszeresen bejár a szobámban. Mostanában már a ruháim is felveszi de még a boxereim meg a zoknijaim is!! Mikor megkérdeztem, hogy ezt mégis miért csinálja, azt mondta azért mert nekem sok divatérzékem van és nagyon jók a cuccaim. De ez még mindig nem minden...múltkor ment el bulizni és beront a szobámba, hogy tudja hogy van kotonom és hogy adjak már neki egyet...lassan már az én szobámban fog lakni...
Mit csináljak vele?
ez téged hogy idegesíthet ?:D bátyámmal ilyenek vagyunk, én 18 ő 20, de semmi problémánk nincsen. Engem nem zavar, ha elveszi a cuccaimat, ő a tesóm, megosztok vele mindent.
Viszont már más téma, ha a húgom veszi el a cuccaimat, örülj neki, hogy nem húgod van!! Kész rémálom :(
A skót százados bemegy a patikába, és kissé szégyenkezve megkérdi, hogy mennyibe kerül egy darab óvszer?
- 1 font -hangzik a válasz.
-Jó, köszönöm, most nem kérek, majd még meglátom...
Másnap megint megy a patikába, és most már határozottabb:
-Ööö...úgy döntött a század, hogy kérünk egyet!
Szóval nem gond, ha a bátyád is használja az óvszeredet, csak adja vissza! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!