Hogy állítsam le?
Ez a mai 8-9-10... évesek baja.Nálunk is ez megy.Ordíthatsz te vele max visszaszól,hogy hagyyáá mááá csicska.Sajnos ezen anyudék tudnak változtatni.
Én is ezt hallgatom egész nap sajnos és már nem tudom mit kellene csinálni a 9 éves nevelt fiammal,mert olyan a szája,hogy agyhalált kapok azonnal.
Egy órája kissé kiosztottam a beszélgetőpartnerével együtt,remélem nem a te öcséd volt az !!! :)
Először is: miért engeded oda???
Pláne úgy, hogy ő jelszóval védi a sajátját tőled!!!
Nem és kész, tiédre is egy jelszó és verje földhöz magát, ha valami nem tetszik.
Majd ha megtanul komprumisszumot kötni, akkor oké, ja, de miért tanulna meg, mikor engeded neki így?
Ne engedd.
Jelszóval letiltod a gépet és kész.
Keylogger programmal.
Telepítsd egy keylogger felismerő programot, és távolítsd el.
"de mindig feltöri valahogy"
Btk 300/C. § (1) "Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetõleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ."
Fenyegesd meg ezzel. Te persze tudod, hogy nem fogod feljelenteni és hogy nem is büntethető a kora miatt, viszont ezt ő nem biztos hogy tudja ilyen fiatalon, tehát még sikerülhet is a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!