Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tiltanak a féltestvéremtől....

Tiltanak a féltestvéremtől. Mit csináljak? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Apai ágról van egy féltesóm nemsokára betölti a 23-at és fiú én 18 éves lány vagyok. Régebben kb.8-10 éve voltak zűrösebb dolgai mert megviselte az hogy kb.nem volt családja. Anyum soha nem szerette igazán, apa se foglalkozott vele évekig, ha beszéltek akkor is legtöbbször csak szidta. Amikor kisebbek voltunk akkor sokat voltunk együtt de én nem teljesen emlékszem rá mert pár éves voltam csak. Majd legalább 7évig nem is találkozhattunk. Majd amikor nagyobb lettem elkezdtünk beszélgetni de akkor is sokszor titokban mert apa és anya nem akarták hogy tartsam vele a kapcsolatot. 2 éve találkoztunk először olyan sok év után. Rögtön megértettük egymást mintha együtt nőttünk volna fel. Már majdnem egy éve folyamatosan találkozunk, nyáron kb.két hetente. De a szüleim nem akarják ezt elfogadni. Múlt héten volt egyik barátnőm szülinapja és a bátyám is jött pár haverjával. Most is elhívott bulizni de anyáéknak meg sem merem említeni mert jönnének a szokásos szövegükkel hogy rossz társaságba fogok keveredni, nincsen rám jó hatással. És azt nem értik meg hogy vele tudok normálisan beszélni ő a hibái ellenére velem sokat akr foglalkozni. Van másik 2 hugom is, velük nem szokott beszélni mert az egyik még nagyon kicsi a másik pedig nem igazán keresi őt.. hogy győzhetném meg a szüleim hogy elmehessek vele bulizni és értsék meg hogy én igaz testvérként tekintek rá és szükségem van rá??

Előre is köszönöm :)

2014. aug. 24. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, nincsen rád jó hatással. Ezt kifejtették a szüleid, hogy mire gondoltak?
2014. aug. 24. 22:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt nem igazán fejtették ki mert mindig amikor szóba jön ez a téma kezdődik a terelés...de szerintem azt gondolják hogy mert ő idősebb a barátai ismerősei is idősebbek akikkel eljár akárhova és azt hiszik hpgy belevisznek a rosszba. Meg a régi zűrös dolgai miatt úgy gondolják hogy ezt a mai napig csinálja.. pedig aztán pont ő vele nem tehetnék semmi rosszat mert jönne a védő báty szövegével.amivel nekem nincs is semmi bajom mert adott esetben észhez térít:)
2014. aug. 25. 08:35
 3/3 anonim ***** válasza:
18 vagy. Már nem sokáig tilthatnak el. ;)
2014. aug. 28. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!