Mit tegyek, hogy ne legyek féltékeny a 2 éves fél testvéremre?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 12 éves koromban elváltak a szüleim sajnos, anyu 300 km re ment ott talált kapcsolatot 7. 8. OSztályban vele laktam, de ott senkim nem volt csak anya és itt van mindenkim...a barátaim, nagyszülők...anyu részéről is itt vannak a rokonaim és haza költöztem. Most leszek 10. Osztályos ...van egy 2 éves feltestvérem apu részéről, apunak az élettársa viszont elég érdekes...apu szüleitől pl eltiltotta a gyereket..es a környezetére elég igénytelen én takarítok itthon...bár nem ez a lényeg... a 2 éves lány tesot mindenki dicséri...hjajj, de gyönyörű...milyen szép kék szemei vannak....micsoda csaj lesz ebből stb...nekem is kék szemem van, és engem nem dicsér soha senki...múltkor elmentünk egy rendezvényre...és apu egyik ismerőse odajött és apu bemutatott neki minket...és mondta nekem, hogy apunak, hogy lehet ilyen szép lánya, mint én...erre rá mutat a tesora, hogy jaj itt a még szebb...lehet, h én vagyok a hülye, de egyszerűen ez nagyon rosszul esik nekem :( nem tehetek róla...:( rosszul esik az is, hogy anyu messze van és, hogy szét mentek a szüleim és még azt is megkapom h az utánam következő szebb....mit tegyek? :-\2014. aug. 12. 12:19
11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meséltem azt a rendezvényt ami most szombaton volt, amikor apu ismerőse odajött akk az az ismerős tényleg szépnek tartott...csak rosszul esett h mondta, hogy, de ott a még szebb és apu is mondta, hogy az meg a még szebb :(
2014. aug. 12. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!