Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gyűlölöm a testvéreimet. Más...

Gyűlölöm a testvéreimet. Más is van így? Az évek előrehaladtával változott bármi?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,ők 26 ás 30. Havonta jönnek haza és nekem az a havi 2 nap a rémálmom. Állandóan sértegetnek, a szememre vetik a hiábáimat, mintha nekik nem lenne. Vannak személyes promlémáim( vagy nem tudom hogy írjam). Nehezen kötök barátságokat, félek az új helyzetektől, idegenekkel nem tudok jól elbeszélgetni, társaságban kényelmetlenül érzem magam. Sokat javult a helyzetem, de még van mit fejlődni e téren. Ők ezeket a dolgokat állandóan a képembe vágják. Minden mondatomat kigyúnyolják. Mert én nem vagyok elég szép, elég okos, elég sikeres az életben. Sokszor megkapom, hogy nincsenek barátaim, nem járok elsehova, hogy antiszociális vagyok meg hogy nem vagyok normális. Állandóan veszekszünk, de a szüleim nem értik, hogy mi bajom van velük. Azt szajkózzák, hogy az ember a testvéreire számíthat igazán, pedig bármelyik barátom normálisabban viselkedik velem, mint ők valaha is fognak. Nem értem , miért kellene nekem velük jóban lenni, egyáltalán elviselni, ha ,mint embert nem bírom őket. Ha nem lennénk rokonom, soha nem foglalkoznék velük, akkor miért ne gyűlölhetném őket, csak azért mert rossz helyre születtem?
2014. júl. 20. 20:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azóta nem találkoztunk, mert csak egyszer jönnek egy hónapban.
2014. júl. 27. 16:13
 12/13 anonim válasza:
Te is vállald fel magad csináld amit ő ne szálj le róla. Ha a bogarat a fülébe ültetted. Egy ideig békén hagy. Ha vége addigra elhúz
2014. aug. 4. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Próbáltad már velük megbeszélni? Őszintén, hogy neked rémálom mikor ott vannak és szeretnéd, ha ez megváltozna!! Mondd el nekik, hogy mindenki más, így kell egymást szeretni és elfogadni. Sajnos sötétségben élnek, de ne törődj a gúnyolásukkal.. az ördög szól belőlük! Sajnos a világon a legtöbb ember ilyen.. bántanak, gúnyolnak mást, csak mert másmilyen.. nem hogy erősítenének! De hidd el, nem az a helyes ha te gyűlölettel reagálsz! Te maradj meg jó embernek és végképp ne vedd figyelembe a gonosz emberek véleményét, mert azok nem érdemlik meg! Ha nem értik meg hogy mi a te fájdalmad és ugyanúgy gúnyolnak, akkor inkább vonulj félre, mint hogy veszekednél..
2014. szept. 12. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!