Én kint élek Angliában és ahol dolgozom van felvétel. Rá akarom beszélni a testvéreimet hogy jöjjenek ki, és dolgozzanak ott ahol én.
De egyenlőre egyik sem akar jönni, mert mindkettőnek jó állása van otthon. De én úgy szeretném ha kijönnének..A családjuknak is jobb lenne.. Van ötlet hogy vegyem rá őket. (én már mindent megpróbáltam de sikertelenül)
anno tesóm is rá akart venni ilyenre, ráadásul akkor még a gimit sem fejeztem, de nem mentem bele.Biztosat a bizonytalanárt nem hagynám ott.
2013. jan. 22. 19:02
2/14 anonim válasza:
Hát figyi ha itthol nem nélkülöznek, és jól is keresnek, mirefel mennének ki? azért mégiscsak másik ország, stb. Ezt nem azok csináják akik kimennek, akiknek amúgy itthol van melójuk. Azok, akiknek nincs. :P nem?
2013. jan. 22. 19:04
3/14 anonim válasza:
Én éppen fordítva látom. Itthon senki sincs biztonságban. Egy olyan országban, ahol a munkavállalót semmi sem védi, ahol felmondhatnak egy SMS-ben, vagy telefonon? Elhúznék több okból is. Nyelv-, országismeret, testvéri segítség, látókör bővülés. Bármilyen munkát is végez külföldön, sokkal jobban megbecsülik, mint itthon.
2013. jan. 22. 19:12
4/14 anonim válasza:
Már bocsánat, de család, jó állás megvan. Miért kéne felrúgnia x embernek a megszokott szeretett életét mert neked hiányoznak kint? Ez szerintem önzőség a részedről.Hidd el senki nem tudja jobban mi a jó neki mint saját maga, ha változik valami akkor majd ők akarnak menni, de addig fogadd el a döntésüket.
2013. jan. 22. 19:23
5/14 A kérdező kommentje:
Nem bizonytalan az állás- Rögtön fel lennének véve. Ha bizonytalan lenne nem szóltam volna nekik.
Már nem diákok ahogy én sem. A bátyámnak itt kint is lehetne sofőri állása a végen belül. A húgom otthon cukrászként dolgozik. Van munkahelye,de rengeteget dolgozik. Itt kint nem kéne ennyit dolgoznia..
Olyan jó lenne ha kijönnének..
2013. jan. 22. 19:25
6/14 A kérdező kommentje:
Család: Bátyámnak barátnője van, ő ki is akar jönni, amit nem bánok. Akár neki is tudnék helyet biztosítani. A húgom éppen most vált el.. neki még jól is jöhetne a változás.
2013. jan. 22. 19:27
7/14 A kérdező kommentje:
A bátyámnak van egy fia, de ritkán látja mert a volt felesége visszaköltözött a szülővárosába. Így havonta egyszer látja a fiát. Ezt itt kint is megtudná oldani a bátyám.. Haza tudna járni havonta vagy 2 havonta
2013. jan. 22. 19:29
8/14 anonim válasza:
Szóval azért akarod, hogy kimenjenek, mert egyedul érzed magad? Csak ezért én se mennék ki. Ha a bátyád meg tudná oldani a havi hazautazást, akkor te is hazamehetnél ennyiszer látogatóba.
2013. jan. 22. 19:48
9/14 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy te ismered őket... Azon kívül, hogy elmondod, hogy fix az állás, hogy lakhatnak nálad x ideig és segítesz normális helyen lakást találni ill. kölcsön is tudsz adni y összeget, ha az kell, mást nem nagyon tudsz tenni. Ha az én testvérem ilyet mondana (ne érts félre, az enyém nem lakik kint), én repülnék is kifele, de én tőle függetlenül is ki akarok menni külföldre dolgozni, csak most gyűjtöm hozzá a tőkét. 26N
2013. jan. 22. 19:49
10/14 A kérdező kommentje:
ma 19:48
Nem azért akarom hogy kijöjjenek mert egyedül érzem magam. Van párom vele élek. Azért szeretném hogy kijöjjenek, mert amikor hazamegyek látom mi a helyzet otthon, és tudom itt kint jobb lenne.
AZ igazság az hogy egyikünk sem egy utazós ember, jómagam sem. De amikor már elindulunk akkor már megyünk. Én úgy érzem csak az a kezdőlökés hiányzik.. Bátyámék voltak már kint és nekik nagyon bejön Anglia.. Mégis azt mondja otthon vezet mert vezetni akar. De dolgozhatna sofőrként itt is. El tudom intézni.
Egyébként mindkét testvérem tud angolul, a nyelv sem lenne akadály.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!