Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyámat?...

BeuusC. kérdése:

Hogyan vegyem rá anyámat? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Anyam elengedett haverom bulijaba de csak 10oraig. Hogyan vegyem ra h ebbol kicsit tovabb engedjen? Felt h innek meg drogoznek. De mondtam neki h nem fogok elhiheti de nem akarja. Segitsetek.! 15/L

2013. jan. 22. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
15 éves lányt birmálus szülő nem enged el 11-nél tovább.
2013. jan. 22. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 10ig se engednélek el egy házibuliba...
2013. jan. 22. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:

15 éves lányomat én sem engedném el tovább mint 10:00

előbb tess bebizonyítani h megbiztató vagy pl pontosan érsz haza

anno nálam is ez volt mikor látta anyum h a megbeszélt időre otthon vagyok akkor egy idő múlva 1 órával tovább maradhattam :-)

2013. jan. 22. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
12%

én 8ig se engednélek sehova... főleg nem suliidőben! suli után otthon a helyen, nem a romlott barátaiddal szívni a kokót meg szexelni össze vissza! hétvégén max 4ig mehet ki a lányom és egy tünemény. látszik, hogy van értékrendje és a barátai is imádják, de első a kötelesség és a tanulás, nem a szex meg az alkohol!!! amúgy 17 lesz a lányom 2 hét múlva és érdekes, sosem panaszkodott, hogy nem engedem el berúgni meg elzülleni, sőt! mindig megköszöni, hogy ilyen jó anya vagyok!

56/N

2013. jan. 22. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
örülj, hogy nem én vagyok az apád, mert 9-re itthon kellene lenned (már, ha egyáltalán elengednélek)
2013. jan. 22. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!Nem akarok vitatkozni veled,de kicsit radikális amit írsz.:)

Én a barátaimmal néha átmegyünk egymáshoz,beszélgetünk,nevetgélünk,esetleg berakunk zenét,táncolunk,tök jó a hangulat,repül az idő,mire észrevesszük magunkat már 11 elmúlt. De senki se drogozik,cigi sincs,össze-vissza szexelgetés sem,alkoholos italból maximum limitált mennyiségú sör,kis bor,szilveszterkor pezsgő.Berúgni se szoktunk és a társaság legnagyobb részének meglehetősen jó tanulmányi átlaga van.4-es felett) Nem minden buli szól arról hogy kiütve szexeljünk összevissza.

17/F

2013. jan. 22. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nagyon erősködsz, akkor a végén auzt fogja mondani, nem mehetsz sehova.

Én azt a taktikát választanám, hogy többször is megköszönöm (utólag is), hogy mennyire jó, hogy elengedett, meg hogy úgy örülsz, meg hogy milyen jó volt. És a következő bulira már lehet tovább enged el. Lépésenként kell haladni a szülőkkel. :)

2013. jan. 22. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!