21 és 20 éves fiaim vannak, Én 43 éves nő vagyok. Most babát várunk a párommal. Szerintetek a két nagy fiam mennyire fog foglalkozni kistestvérükkel?
"a két nagy fiam mennyire fog foglalkozni kistestvérükkel"
Őszintén semennyire se 20 és 21 azok már felönt emberek 20 év az egy hatalmas korkülönbség. Ha azt várod h rájuk lehet tolni a gyereket hát nem. Ők már felnőtt emberek, teljesen másképp gondolkodnak vélhetőleg 3-4 év múlva ki is repülnek. Gondolom szeretnek bulizni barátokkal menni ide oda. Nem fognak pesztrálni egy csecsemőt. Pláne ha még v mit dolgoznak is.
Nagyon sok gondod lesz a generációs ellentétből, pláne mivel most csináltál belőlük tronfoszottakat.
Úgy fogják ezt felfogni h Na megszületett a mama új kedvence de "jó".
Tudom mert az apám és a nagybátyám között is dettó ez volt csak ott 16 évvel.
29 eves vagyok es van egy 4 eves feltestverem.Amikor valaki megkerdezi,hogy van-e testverem,automatikusa azt valaszolom,hogy 1 hugom van(25 eves) majd hosszabb szunet utan talan eszembe jut hozzatenni,hogy van egy ocsem is.
Szoval egyertelmuen nem gondolok ra testverkent,inkabb unokaoccsnek erzem.En is ferjnel vagyok,van egy fiam is,igy a kisocsem szinte teljesen kimarad az eletembol.Persze ajandekot szoktam neki kuldeni,amennyire tudom tartom a kapcsolatot a csaladommal,de mivel kulfoldon elunk az ocsem is csak annyira ismer,mint az a "neni" aki neha kuld ajandekot,meg akivel skypeon beszelget.
Ha meg veled laknak a fiaid persze ennel azert szorosabb kapcsolatuk lesz,de ok nehany even belul kirepulnek,igy igazi testveri kapcsolat nem hiszem,hogy kialakulna majd koztuk.
Szerintem,kb. sehogy.Mit is tudnának kezdeni egy csecsemővel?Később meg azért nem, mert nekik lesz már gyerekük...
Nem írtad, hogy ez 2. házasság, vagy besikerült baba,vagy miért szülsz ebben a korban?Nem akarok ítélkezni.
Én is voltam úgy, hogy lehet hogy terhes vagyok,de ha az lettem volna,nem tartjuk meg.
Örülünk, hogy nagyok a gyerekek, ismét egymással foglalkozhatunk,újraéljük a fiatalságunkat...
Ebben a korban egy csecsemő, hát, akinek hiányzik a sok átbőgött éjszaka, virrasztás stb....nem csak csupa móka és kacagás a gyereknevelés...
Én fiatal anyuka vagyok, nem a nagyija szeretnék a gyerekeimnek lenni...De te tudod,a te életed...
45éves vagyok amúgy, 24,és 21 éves "gyerekekkel"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!