Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 21 és 20 éves fiaim vannak,...

21 és 20 éves fiaim vannak, Én 43 éves nő vagyok. Most babát várunk a párommal. Szerintetek a két nagy fiam mennyire fog foglalkozni kistestvérükkel?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 22. 17:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
90%
Na és akkor mivan? Felnőttek. Lehet el is költöznek mire megszületik a gyerek. Nem az ő dolguk lesz már vele törődni. A kicsi se fog rájuk testvérként tekinteni, mert nem velük nő fel,nem lesznek hagyományos testvér élményeik. 20 év van köztük. Inkább nagybácsi státusz. Törődj bele és ne csináld a feszültséget
2014. ápr. 22. 17:48
 12/40 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, a gyereket te vállaltad, ergo a te dolgod "foglalkozni vele". A nagy fiúknak megvan a saját életük, pár év, és valószínűleg saját családjuk lesz. Nem fognak bébiszittert játszani csak azért, mert a kicsi a testvérük, és nem is tisztességes elvárni tőlük.
2014. ápr. 22. 17:49
 13/40 anonim ***** válasza:
86%

Szeretni fogják, mert a testvérük.

De szerinted egy 20 és egy 21 éves férfi mit csinálna egy babával (már ha az nem az övé)?

Neked és a férjednek kell foglalkoznia vele, nem nekik.

2014. ápr. 22. 17:51
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem nekik szulod, nem kotelesseguk pesztralni.Arra ne szamits, hogy barmelyik is lemondja a randijat hogy este a kistesora vigyazzon es hogy ne utazzon elnyaralni/szabadsagot vegyen ki a munkahelyen csak mert oviszunet lesz.
 15/40 anonim ***** válasza:
85%
Csak szemrehányást ne tégy nekik emiatt. Mindenki jól írja: nem az az életkor, nem az a nem, nem várható el. Különben meg igen bátor vagy. Ebben a korban.. Azért egészséget, erőt.
 16/40 anonim ***** válasza:
27%
Leginkább semennyire.Neked is inkább lassan unokára kellett volna gyúrni mint saját babára.Felelőtlenek vagytok
2014. ápr. 22. 18:16
 17/40 anonim ***** válasza:
92%
Négyen vagyunk testvérek. Húgom 13 éves, én 23, fiatalabbik nővérem 26, idősebbik meg már betöltötte a 30-at. A testvéri köztem és fiatalabbik nővérem közt van meg, mi együtt nőttünk fel, közös a gyerek korunk és így felnőttként is megértjük egymást. Idősebbik nővéremmel meg húgommal néha váltok pár szót, de ennyi. Szóval ebből ki indulva, szeretni fogják, de nem hiszem, h olyan szoros testvéri kapcsolatuk lenne. Nem tudom elképzelni, hisz a fiaid már a nagy életben vannak, a saját életüket alakítják, meg lesz a saját bajuk-gondjuk.... Talán, ha csajok lennének, akkor jobban eltudnám képzelni, h babusgatják, de két férfi....
2014. ápr. 22. 18:18
 18/40 anonim ***** válasza:
94%
Te ismered a saját fiaid, mi nem :)
2014. ápr. 22. 18:21
 19/40 anonim ***** válasza:
91%

Először is gratulálok a babához! :) Nagy öröm egy kisgyermek érkezése!

A fiúk nem fogják kivenni a részüket a pelusozásból, néha talán vigyáznak rá, míg otthon vannak, de ez sem lesz már sokáig így. Ők elmennek, de a pici veletek marad és semmi nem fiatalít úgy, mint egy kisgyerek! :) Nagyon vidám napok várnak rátok! :) A fiúk pedig szeretni fogják, a maguk módján, ha nagyobb lesz néha elviszik magukkal, vigyáznak rá, mutatnak neki új dolgokat, ha lány lesz, az ég óvja a srácokat, akik udvarolnának neki! :) Jó lesz, nem hagyományos, de vidám! :)

2014. ápr. 22. 18:23
 20/40 anonim ***** válasza:
86%
Fura kérdés. Azért szülöd a babát, hogy a két fiad foglalkozzon vele? Ezt a szülői hozzáállást soha nem értettem...
2014. ápr. 22. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!