Család vagy testvér? Ti mit választanátok?
-Helyesirasom letszi nezzetek el nem azert irom ki a kerdest,hogy azt olvassam komentbe,hogy nem tudok irni. Koszi aki elolvassa es ertelmes valaszt add. 14/L
-Tesom (nevezuk ot mondjuk Ádámnak) ès èn is ndveloszuloknel vagyunk...
-kb. 3.osztalyos lehettem es o 4.osztalyos mikor eloszor talalkosztunk.
-O nem akart velem komunikalni,elmondasa szerint nem akarta elfogadni,hogy testvere vagyok.
-Visszont most egy ide felvettr velem a kapcsolatot...elmondasa szerint azert mert latta,h a baratainak van testveruk es elfogta valamifele vagy,hogy megismerjen engem.
-Igy az o neveloanya(nevezuk Klárának) felhivta anyum,hogy irjam meg nekik az èn fb cimem.
-Elkesztunk beszelgetni kicsit nehezen ment mert o roman es en magyar vagyok...
-Telefonon is elkesztunk beszelgetni...vegul a tegnap osszehozztak a szuleink egy talit ami tegnap volt esedekes.
-Nagyon jo volt ot lattni,vegig nagyon vigyazot ram es fogta a kezem,nehogy eluson az auto vagy ilyesmi.
-Mentunk mekibe anyum magunkra hagyot,hogy nyugotan beszelgethesunk. (A tesom egyedul jott)
- a mekiben elkesztunk beszelgetni meg minden...Google forditoval probaltunk ertekezni(tudom nem fordit jol)
-Voltunk utana sutizni ahol mar anyum is jelen volt. .snyum beszel perfektul romanul es beszelgetek...tesom monta,hogy szeretne ha mi ketten egy helyen lennenk...
-Anyum monta,hogy ez tolem is fugg.. mert ha menni szeretnek o engedi
-Nagyon szeretem tesomes o is engem. Pl. Amikor mentunk haza elkisert a buszmegaloba es szorosan magahozz olelt megpuszilt olyzn nehezen tudot elengedni,hogy szinte mar sirtam.
-Anyumal nagyon jo a kapcsolatom edasanyamnak tekintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!