Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Család vagy testvér? Ti mit...

Család vagy testvér? Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés

-Helyesirasom letszi nezzetek el nem azert irom ki a kerdest,hogy azt olvassam komentbe,hogy nem tudok irni. Koszi aki elolvassa es ertelmes valaszt add. 14/L

-Tesom (nevezuk ot mondjuk Ádámnak) ès èn is ndveloszuloknel vagyunk...

-kb. 3.osztalyos lehettem es o 4.osztalyos mikor eloszor talalkosztunk.

-O nem akart velem komunikalni,elmondasa szerint nem akarta elfogadni,hogy testvere vagyok.

-Visszont most egy ide felvettr velem a kapcsolatot...elmondasa szerint azert mert latta,h a baratainak van testveruk es elfogta valamifele vagy,hogy megismerjen engem.

-Igy az o neveloanya(nevezuk Klárának) felhivta anyum,hogy irjam meg nekik az èn fb cimem.

-Elkesztunk beszelgetni kicsit nehezen ment mert o roman es en magyar vagyok...

-Telefonon is elkesztunk beszelgetni...vegul a tegnap osszehozztak a szuleink egy talit ami tegnap volt esedekes.

-Nagyon jo volt ot lattni,vegig nagyon vigyazot ram es fogta a kezem,nehogy eluson az auto vagy ilyesmi.

-Mentunk mekibe anyum magunkra hagyot,hogy nyugotan beszelgethesunk. (A tesom egyedul jott)

- a mekiben elkesztunk beszelgetni meg minden...Google forditoval probaltunk ertekezni(tudom nem fordit jol)

-Voltunk utana sutizni ahol mar anyum is jelen volt. .snyum beszel perfektul romanul es beszelgetek...tesom monta,hogy szeretne ha mi ketten egy helyen lennenk...

-Anyum monta,hogy ez tolem is fugg.. mert ha menni szeretnek o engedi

-Nagyon szeretem tesomes o is engem. Pl. Amikor mentunk haza elkisert a buszmegaloba es szorosan magahozz olelt megpuszilt olyzn nehezen tudot elengedni,hogy szinte mar sirtam.

-Anyumal nagyon jo a kapcsolatom edasanyamnak tekintem...

2014. ápr. 15. 13:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
58%
egyértelműen a szülők. Ők tudnak és akarnak rólad gondoskodni azóta, hogy velük vagy. Lehet a testvéreddel találkozni, ellenni, de nem kell rögvest összeköltözni. Főleg, hogy még nyelv sincs közös. Ott ülnél a testvéreddel egy asztalnál, hozzá nem tudsz szólni, a szülei meg nyilván hozzá húznak. Szerintem nem jó ötlet elköltözni a szüleidtől .Főleg, hogy nekik nyilván fájna, hogy egy két napos ismeretség után lazán elmégy tőlük
2014. ápr. 21. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!