Család vagy testvér? Ti mit választanátok?
-Helyesirasom letszi nezzetek el nem azert irom ki a kerdest,hogy azt olvassam komentbe,hogy nem tudok irni. Koszi aki elolvassa es ertelmes valaszt add. 14/L
-Tesom (nevezuk ot mondjuk Ádámnak) ès èn is ndveloszuloknel vagyunk...
-kb. 3.osztalyos lehettem es o 4.osztalyos mikor eloszor talalkosztunk.
-O nem akart velem komunikalni,elmondasa szerint nem akarta elfogadni,hogy testvere vagyok.
-Visszont most egy ide felvettr velem a kapcsolatot...elmondasa szerint azert mert latta,h a baratainak van testveruk es elfogta valamifele vagy,hogy megismerjen engem.
-Igy az o neveloanya(nevezuk Klárának) felhivta anyum,hogy irjam meg nekik az èn fb cimem.
-Elkesztunk beszelgetni kicsit nehezen ment mert o roman es en magyar vagyok...
-Telefonon is elkesztunk beszelgetni...vegul a tegnap osszehozztak a szuleink egy talit ami tegnap volt esedekes.
-Nagyon jo volt ot lattni,vegig nagyon vigyazot ram es fogta a kezem,nehogy eluson az auto vagy ilyesmi.
-Mentunk mekibe anyum magunkra hagyot,hogy nyugotan beszelgethesunk. (A tesom egyedul jott)
- a mekiben elkesztunk beszelgetni meg minden...Google forditoval probaltunk ertekezni(tudom nem fordit jol)
-Voltunk utana sutizni ahol mar anyum is jelen volt. .snyum beszel perfektul romanul es beszelgetek...tesom monta,hogy szeretne ha mi ketten egy helyen lennenk...
-Anyum monta,hogy ez tolem is fugg.. mert ha menni szeretnek o engedi
-Nagyon szeretem tesomes o is engem. Pl. Amikor mentunk haza elkisert a buszmegaloba es szorosan magahozz olelt megpuszilt olyzn nehezen tudot elengedni,hogy szinte mar sirtam.
-Anyumal nagyon jo a kapcsolatom edasanyamnak tekintem...
Ezt nehéz eldöteni...Nem ismerjük a körülményeidet és nem ismerjük a testvéredet sem, sem a másik nőt.
Az elgondolás szép, hogy együtt legyetek, de gondold át, hogy mi lesz a régi életeddel, barátok, meszokott család stb. A másik családban egészen biztosan más szokások vannak stb.
Ott románul kell beszélj? Egyébként Romániában élsz? Mert akkor még hasznodra is válna...
Az nem megoldható, hogy sokat legyetek együtt, de mindenki az eddigi megszokott családjával.
tudod, ez nem olyan dolog amiben más véleménye döntő lehetne a számodra, de:
- gondolj anyudra is
- gondolj arra, hogy ismeretlen közegbe kerülnél
- gondolj arra is, hogy anyud hány évig volt veled, melletted, és a bátyáddal még esetleg hány olyan évetek lehet amikor szoros a kapcsolat (4-5, aztán elveszítitek egymást, és anyuddal is már elvesztetted addigra a bensőséges kapcsolatot)
Milyen messze éltek egymással a testvéredtől?
Nem tudnátok megoldani, hogy rendszeresen találkozzatok?
Mert így akkor egyre jobban megismerhetnétek egymást a tesvéreddel, és egyre szorosabb lehetne a kapcsolatotok, ugyanakkor mind a ketten tovább élhetnétek abban a családban, ahol eddig - az elmondásod alapján - szeretettel neveltek benneteket.
Jaj, ne temess már egy 60 éves embert!:)
Szomszéd bácsink ebben a hónapban tölti a 101-et. De mindent maga csinál a ház körül.
Ha boldogságot jelentesz nekik, akkor még sokáig melletted lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!