Mennyiben normális, ha az ikerbátyám így viselkedik? Mit tudok tenni ellene?
Igen, vannak barátai, bár köztük annyira nem erős a kapocs, mint az átlagos embereknél. Jobban belegondolva valóban ez lehet a probléma, számára ez természetes, ezt jelenti a testvéri szeretet. Legalábbis én így érzékelem.
Thriller alapsztori? Nem, nem hiszem. Egyébként ha hiszünk az általános pszichológiai felmérésnek (suliban van ilyen) akkor semmi baj nincs a személyiségével, agyával.
Nem ismerem ezt a filmet, de sosem szerettem és most sem szeretném a valós életemet egy filmbéli fikcióhoz hasonlítgatni.
Nem olyanok járnak pszichológushoz, akiknek beteg az agyuk. Ők pszichiáterhez járnak!!!
A tesód nyilván egészséges, de szerintem az alapján amit írtál kell nei a pszichológus. És szerintem te is gy gondolod, különben nem írtad volna ki a kérdést, ha természetesnek gondolnád a viselkedését. Szereted, ezért mentegeted, de nem normális ahogy viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!