Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mennyiben normális, ha az...

Mennyiben normális, ha az ikerbátyám így viselkedik? Mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Már kicsi korunk óta ilyen, mégis, leginkább most jutottam el arra a pontra, hogy azt mondjam, köszönöm szépen, de elég. Mikor barátom van, ellenszenvesen viselkedik, féltékeny rá, többször hangoztatja, hogy a fiú nem vehet el tőle, meg hogy az övé vagyok (persze nem szexuálisan, félre ne értsen valaki). Folyton figyeli minden egyes lépésemet, ha nem vagyok mellette, akkor is magamon érzem a szemeit. Reggel ott van, amikor öltözködöm, elkísér vásárolni, mindenben támogat, mégis kínosan ügyel mindenre. Néha még a fürdőben is ott van, amikor zuhanyzom, fürdök. Mindenkire féltékeny és úgy viselkedik, mintha tényleg csak hozzá tartoznék. Nem a tulajdonaként bánik velem, csak... néha már őrjítő a közelsége. A kérdésem pedig, hogy mit tudnék ez ellen tenni? Nem akarom megbántani, de néha már nem kapok tőle levegőt.

2014. ápr. 11. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Álmodozók című filmet, és gondolkozz el rajta.
2014. ápr. 12. 11:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, vannak barátai, bár köztük annyira nem erős a kapocs, mint az átlagos embereknél. Jobban belegondolva valóban ez lehet a probléma, számára ez természetes, ezt jelenti a testvéri szeretet. Legalábbis én így érzékelem.

Thriller alapsztori? Nem, nem hiszem. Egyébként ha hiszünk az általános pszichológiai felmérésnek (suliban van ilyen) akkor semmi baj nincs a személyiségével, agyával.

Nem ismerem ezt a filmet, de sosem szerettem és most sem szeretném a valós életemet egy filmbéli fikcióhoz hasonlítgatni.

2014. ápr. 12. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem olyanok járnak pszichológushoz, akiknek beteg az agyuk. Ők pszichiáterhez járnak!!!

A tesód nyilván egészséges, de szerintem az alapján amit írtál kell nei a pszichológus. És szerintem te is gy gondolod, különben nem írtad volna ki a kérdést, ha természetesnek gondolnád a viselkedését. Szereted, ezért mentegeted, de nem normális ahogy viselkedik.

2014. ápr. 12. 16:46
 14/15 anonim válasza:
semmiképp nem akarlak megbántani, de ez nagyon fura.. persze, te hozzászoktál, ez világos, de.. biztos 600an írták, hogy ülj le és beszélj vele de ÜLJ LE ÉS BESZÉLJ VELE!!
2014. ápr. 12. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is kell az a pszihológus...
2015. febr. 14. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!