A bátyám mindig lepisálja a WC ülőkét. Mit tegyek? Hiába beszélek neki, elengedi a füle mellett
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 23:26
31/34 anonim válasza:
Azért vedd figyelembe, hogy a hagyományos WC férfinak pisilésre kb. annyira alkalmas, mintha neked egy méter magasságból, egy kötélen himbálózva kéne eltalálnod.
+Láttam a Discoveryn olyan nagysebességű kamera képeket, hogy a "szabványos" pisilés esetén, hogyan spriccel ki a hogy apró cseppekben, minden irányba! Ilyesztő volt.
Én bizony belógatom a felszerelést a kézmosóba, utánaengedek egy liter vizet, és a mosdót körbelocsolom pár deci , enyhén hypós vízzel, tisztább mint volt, oszt jónapot.
Kérd meg, tegyen így , a hipós víz, (1:20hoz), pedig ott tárolható egy nagyobb műanyag kannában, akármiben.
32/34 anonim válasza:
Nálunk is volt ezzel baj. Apám szépen elvitte a bátyámat, hogy takarítsa fel. Meg lett mondva, ha nem tud célozni vagy nagyon spriccol, pisiljen ülve, vagy takarítsa fel. Ha mégis pisisen találjuk a budit, egy hétig ő takarítja mindenki után. Bevált.
33/34 anonim válasza:
Ragassz a vécétartályra dögös csajok képeit, hátha vizelés közben merevedése lesz és szembetalálja magát :D
34/34 anonim válasza:
Szerintem hagyd úgy!!! vagy NYOMD BELE AT ORRÁT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!