Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megütötte a barátomat. Hogy...

Megütötte a barátomat. Hogy értessem meg vele, hogy ezzel túl messzire ment?

Figyelt kérdés

Nemrég bemutattam a barátomat a családomnak és enyhe kifejezés az, hogy nem kedvelik. Az ő és a családja szinte mindenben ellentéte az enyémnek, idősebb nálam és a bátyám szerint csak egy 'undorító kis b..i, aki belevisz mindenbe és adja a nagymenőt azért, mert náluk még a csapból is pénz folyik'. A bátyám rendőr és emiatt nagyon fontosnak hiszi magát, ezért a barátom néha kicsit leállította. Ezért elmondta nemrég anyáéknak, hogy a barátom imád száguldozni, nem éppen egy visszafogott srác, ha bulizni kezd és kb minden rosszat elmondott róla.

Tegnap később jöttem haza, (de írtam sms-t apának!) és mikor hazahozott a barátom, a testvérem megütötte... A barátom pedig nem hagyta magán (sokat sportol, nagyon erős) és összeverekedtek.

Azt hallgatom azóta, hogy akkor is neki volt igaza, mert időben jöjjek haza és végre letörölte valaki azt az öntelt vigyort a képéről. De ezzel most túl messzire ment, ráadásul a szüleink is az ő pártját fogják.

Már elegem van az idióta bátyámból, aki csak az észt tudja osztani, meg prédikálni.

(A bátyám 27 éves, a barátom 21, én 16 vagyok, ő az első barátom)

2014. márc. 10. 19:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%
a gyorsan vezetés krvra nem egyenlő a biztonságos vezetéssel.. és attól hogy a kocsiban van biztonsági öv meg lékzsák ugyanugy belehalsz abba ha felcsavarodtok a fára mintha egy "tragaccsal" menne...
2014. márc. 10. 20:08
 22/27 anonim ***** válasza:
59%

"Pedofilszerű? :D

Úristen, 21 éves, nem 50..."

A pedofília nem életkorhoz között, kislány, sőt még nemhez sem. Szereik pasikhoz társítani a pedofíliát, pedig nagyon sok női pedofil is létezik, igen prominens helyeken is.

Aztán: a verekedés sehol sem jó dolog, és a rendőr bátyád tudhatná a legjobban, hogy nem megoldás semmire. 16 éves kis liba vagy, hagyni kellene, hogy éld a magad életét, és ha hibázol, akkor megfizess érte. Ha túl nagyot hibázol, akkor az életeddel is akár. Ha pedig az a karmád, hogy más öljön meg - akár konyhakéssel, akár baleset által - akkor azt úgysem kerülheted el.

Egy dolog jegyezz meg: ne keverd a dicsekvést a panaszkodással, mert az a neurózis jele. Bárhány éves is vagy. Semm köze a veszekedésnek ahhoz, hogy nálatok a csapból is pénz folyik. És senkit sem érdekel. Nem lesztek általa jobb emberek, sőt. Akinek jobbak az anyagi körülményei, annak többet kellene letennie az asztalra emberségből és minden másból, lévén jobb helyzetből indul, mint mások.

Ps: véleményem szerint jóval több vagy, mint 16, és abban sem vagyok biztos, hogy nő.

2014. márc. 10. 20:15
 23/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell összehozni azokat, akik nem kedvelik egymást. Emellett persze érdemes a vélemények meghallgatni és "építő kritika"-ként meg is fogadni belőle valamit. Tini korban nagyon izgalmas lehet a szélsőséges viselkedés, de azért néha talán ez azonos a hülyeséggel, nem gondolod ?
2014. márc. 10. 20:30
 24/27 anonim ***** válasza:
64%
Szoval te 14 évesen egy 19 éves fiucal voltál. Na akkor csaptam volna agyon őt nem most.a bátyád jol tette amit tett mondjuk előbb kellett volna. De azért neked is kijárna egy két pofon....
2014. márc. 10. 21:13
 25/27 anonim ***** válasza:
41%
Miért kell azt hazudni hogy 2 éve együtt vagytok?
2014. márc. 11. 06:45
 26/27 anonim ***** válasza:
26%

[link]

Lehet hogy a barátodnak nem lesz ekkora szerencséje..

2014. márc. 11. 19:37
 27/27 anonim ***** válasza:
48%
Jól tette a bátyád.
2014. nov. 22. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!