Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megütötte a barátomat. Hogy...

Megütötte a barátomat. Hogy értessem meg vele, hogy ezzel túl messzire ment?

Figyelt kérdés

Nemrég bemutattam a barátomat a családomnak és enyhe kifejezés az, hogy nem kedvelik. Az ő és a családja szinte mindenben ellentéte az enyémnek, idősebb nálam és a bátyám szerint csak egy 'undorító kis b..i, aki belevisz mindenbe és adja a nagymenőt azért, mert náluk még a csapból is pénz folyik'. A bátyám rendőr és emiatt nagyon fontosnak hiszi magát, ezért a barátom néha kicsit leállította. Ezért elmondta nemrég anyáéknak, hogy a barátom imád száguldozni, nem éppen egy visszafogott srác, ha bulizni kezd és kb minden rosszat elmondott róla.

Tegnap később jöttem haza, (de írtam sms-t apának!) és mikor hazahozott a barátom, a testvérem megütötte... A barátom pedig nem hagyta magán (sokat sportol, nagyon erős) és összeverekedtek.

Azt hallgatom azóta, hogy akkor is neki volt igaza, mert időben jöjjek haza és végre letörölte valaki azt az öntelt vigyort a képéről. De ezzel most túl messzire ment, ráadásul a szüleink is az ő pártját fogják.

Már elegem van az idióta bátyámból, aki csak az észt tudja osztani, meg prédikálni.

(A bátyám 27 éves, a barátom 21, én 16 vagyok, ő az első barátom)

2014. márc. 10. 19:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azért ez függ attól is, hogy kinek milyen a kapcsolata a szüleivel, családjával...
2014. márc. 10. 19:48
 12/27 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem csak nem akarják, hogy a te fejedet is lapáttal kapargálják fel a földről. Ismerősöm tűzoltó és sajnos az ő dolguk ez is. Buszbaleset, kilapított nő, az agya kb. mint a tört krumpli az aszfalton.

A kis pedofilszerű barátod meg csak ne száguldozzon, mert azzal (sajnos) nem csak a saját, de az utcán tartózkodó emberek életét is veszélyezteti.

Remélem ha a nagy száguldozásával felkenődik egy fára, nem okozza más halálát.

2014. márc. 10. 19:50
 13/27 A kérdező kommentje:

Pedofilszerű? :D

Úristen, 21 éves, nem 50...

2014. márc. 10. 19:52
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Látom te is felfogod a válasz lényegét.
2014. márc. 10. 19:53
 15/27 anonim ***** válasza:
85%

Két éve vagytok együtt.

14 és 19.

2014. márc. 10. 19:54
 16/27 A kérdező kommentje:

Mert még mit kéne írják? Azonnal eladatom vele a kocsikat és veszek neki rollert? Vagy mégis mit?

Mellette sokkal nagyobb biztonságban érzem magam az autópályán, mint anya vagy apa mellett, amikor elmegyünk bevásárolni 2 km-re.

Deggial

4 nap múlva leszek 17. Most ne a számokon lovagoljunk már, légyszi.

2014. márc. 10. 19:57
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell eladnia az autóját, elég lenne csak biztonságosan vezetni...

De mi hiába mondunk bármit, te szerelmes vagy, a szemed csukva, a füled befogva, és csak a kis apró szivárványokat, meg szívecskéket látod, a párod hibáit pedig jó példának állítod be.

2014. márc. 10. 19:59
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem állítom be jó példának, tisztában vagyok a hibáival attól, mert szeretem.

Biztonságosan vezet, az autókban van minden, ami a biztonságot szolgálja, nem egy ronccsal közlekedik.

Nagyon jól vezet, sosem volt még semmilyen balesete és szerintem nem ő az egyetlen, aki szeret gyorsan menni.

De nem ez volt a kérdésem lényege.

2014. márc. 10. 20:03
 19/27 anonim ***** válasza:
84%
Tudod, mit hámoz ki a leírásodból egy átlagos, elfogulatlan olvasó/válaszadó? Van egy srác, aki, mint a leírásból, és a számadatokból kiderült éretlen a korához képest, hiszen 19 évesen őt kielégítette egy 14 évessel való kapcsolat. Ezenfelül valószínűleg, mivel ugye náluk még a csapból is pénz folyik, egyáltalán nem tanult meg alapvető emberi normákat, felelősségtudatot, amit továbbá az is mutat, hogy, ahogy te mondod "nem éppen egy visszafogott srác, ha bulizni kezd..." - ezt szerelemmentes szavakkal talán így lehetne leírni: egy apuci pénzéből vett drága verdával felelősség nélkül, tán ittasan repesztő gyerek, akinek most egy tapasztaltabb ember, aki ettől meg akarja óvni egy szerettét, beverte a képét. És itt ennyiről van szó. Én 18 éves vagyok, de szóba sem állnék egy ilyen felelőtlen, nagyképű gyerekkel.
2014. márc. 10. 20:07
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként 2 éve együtt vagytok és még csak nemrég mutattad be? És úgy elengedtek a szüleid, hogy azt se tudták kihez mész, kivel vagy stb?
2014. márc. 10. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!