Utálom a bátyám nőjét, mit csináljak vele?
Kérdező, ugye, csak 8-9 éves vagy?
Mondd, hogy 10 éves kor felett már nincs ilyen önző hisztis kislány a Földön...
(Igazából az első ötletem az volt, hogy kb. 3 éves lehetsz - abban a korban még teljesen elfogadott az "én vagyok a világ közepe"-hiszti - de akkor nem tudnál írni)
Keféltek is a bátyáddal, hogy ennyire bánt, hogy más nője van?
Vagy csak szimplán ok nélkül vagy betegesen féltékeny a semmire?
Ez a nap fénypontja! :D
Te mit szólnál ahhoz ha bátyád ugyanezt csinálná a te pároddal?
Térj észhez és hagyd a bátyád, mindenki a saját kárán tanul, ahogy te is és ő is.
Féltékenység árad belőled.
"egyfolytában azon munkálkodik, hogy engem a saját tulajdon bátyám előtt befeketítsen. És meg is van a hatása. Az utóbbi hetekben már veszekedtünk is miatta, olyanokat vágott a fejemhez, hogy eldobtam az agyam. Nagyon rosszul esett. Múlt hétvégén hallottam, ahogy azt mondja a bátyámnak, hogy: " a húgod közénk akar állni". Igen, közéjük akarok állni, mert amennyire kis számító, áskálódó, közben persze behízelgő az rémesen taszító."
Igaza van a bátyád barátnőjének... És megpróbálod úgy beállítani, hogy nincs igaza?
A helyében lehet, hogy egy kis mérget pottyantanék egészen véletlenül a pókod terráriumába különben.
Tényleg azt éred el vele, hogy a bátyád megutál.
És te mit szólnál, ha a bátyád kiutálná a te barátodat?
Rémes, hogy milyen gyerekes és ostoba vagy.
Olyan vagy mint a sógornőm. Ő is úgy érezte, hogy szeretett bátyját elvettem tőle és minden lehetséges módon megpróbált betámadni és eltávolítani.
Egyet mondok neked! NEM NYERHETSZ! Már 10 éve vagyunk házasok és a férjem velem képzeli el az életét és nem a testvérével.
Sógornőm annyit ért el, hogy nem veszek róla tudomást és a testvérével sem túl jó már a viszonya. De úgy gondolom, hogy ezt magának köszönhette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!