Eltünt a bátyám?

Figyelt kérdés

Bátyámmal több mint tíz évig nem találkoztam. Kb három hete megjelent nálam, hogy nincs hol laknia, fogadjam be. Én akkor elküldtem és a faluban "húzta meg magát".

Két napja már nem is láttam, pedig naponta megyek a boltba.

Azt el kell mondanom, hogy ő nagyon "zűrös" ezért nem fogadtam be.

Hol tudnám megérdeklődni, hogy hol lehet?

2014. jan. 21. 14:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Akkor elküldted, most meg érdekel h mi van vele? Ennek mi értelme? Amúgy ha zűrős, megértem, hogy elküldted, de akkor hagyd is a fenébe!
2014. jan. 21. 14:52
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Fohászkodj istenhez, az mindig segít.
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
Eddig sem érdekelt, akkor ezután nem mindegy?
 4/19 A kérdező kommentje:
Csak a testvérem, tudnom kell, hogy mi van vele. Gyerekkoromban sokat bántott engem és a nagymamámat is ezért egy kicsit haragszom rá.
2014. jan. 21. 14:55
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha annyira a testvéred, akkor miért nem fogadtad be? Akkor nem volt a testvéred?
2014. jan. 21. 14:58
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy gyerekkorotokban mi történt, nem mentség a mostani viselkedésedre. Napokig elnézted, hogy az édestestvéred a faluba húzza meg magát?

Persze lehet olyat tenni, ami után az ember már nem kíváncsi a tesójára, no de ha nálatok is erről lenne szó, akkor most nem nyühögnél azon, hogy hol van. Ha valós okod lenne ekkora haragra, akkor pont lesz..nád hogy mi van vele.

Amúgy meg szerintem nem tűnt el, csak továbbállt, mert a hőn szeretett család nálatok gondolom csak illúzió.

2014. jan. 21. 15:00
 7/19 A kérdező kommentje:
Most nem ez a lényeg! Kihez fordulhatok az ügyben?
2014. jan. 21. 15:00
 8/19 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy esetleg beteg vagy börtönben van. Mondtam neki, hogy végleg nem fogadhatom be, ezért inkább elment. Szeretnék neki segíteni.
2014. jan. 21. 15:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség.
2014. jan. 21. 15:06
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
10 évig nem aggódtál, most két nap miatt kerestetnéd??? Ez komoly???
2014. jan. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!