Eltünt a bátyám?
Figyelt kérdés
Bátyámmal több mint tíz évig nem találkoztam. Kb három hete megjelent nálam, hogy nincs hol laknia, fogadjam be. Én akkor elküldtem és a faluban "húzta meg magát".
Két napja már nem is láttam, pedig naponta megyek a boltba.
Azt el kell mondanom, hogy ő nagyon "zűrös" ezért nem fogadtam be.
Hol tudnám megérdeklődni, hogy hol lehet?
2014. jan. 21. 14:47
11/19 A kérdező kommentje:
Azért nem aggódtam mert tudtam hol van. Azért azt ő sem várhatja el, hogy több mint negyven éves korában a húga tartsa el.
2014. jan. 21. 15:11
12/19 anonim válasza:
Nagyon rosszul döntöttél, ezt te is tudod. Annyira nem utálhatod, ha most megszólalt a lelkiismereted. Először is nyomozz, talán érdeklődj a faluban az emberektől, ki látta, hol látta utoljára stb. Keveredjetek ebből ki, aztán később majd jusson eszedbe, hogy a családtag, az családtag, mindennél fontosabb, mert nem lehet pótolni "idegennel". Hidd el, a mi családunkban is volt olyan, konkrétan az én szeretett nagybátyám, akit épp a családja utasított el, és végül ez volt az utolsó löket ahhoz, hogy teljesen tönkre menjen, végül halálra itta magát. Ha valaki segítséget kér, nem szabad elutasítani, te lettél volna a menedéke. Remélem megtalálod, és helyre tudod hozni a dolgokat. Sok sikert, majd írd meg, hogy mi lett.
13/19 A kérdező kommentje:
Akiket kérdeztem azok közül senki nem látta. Mivel pénze valószínűleg nincs ezért nem hiszem, hogy elutazott volna. Szerintetek valaki befogadta?
2014. jan. 21. 15:21
14/19 anonim válasza:
Lehetséges,hogy munkáért cserébe valaki befogadta.De nem hinném.
Valószínűbbnek látom,hogy gyalog vagy stoppal elment.
15/19 anonim válasza:
Stoppal mehetett, ha nincs a faluban. Stoppal akár be is járhatod a világot...
16/19 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy nincs a faluban, de már két napja nem láttam. Nem hiszem, hogy olyan jóhiszeműek az emberek, hogy bárkit a kocsijukba ültetnének.
2014. jan. 21. 15:39
17/19 anonim válasza:
Pedig bizony így van. Nekem van egy utcazenész ismerősöm, aki évek óta stoppal járja a világot, pedig nem valami megnyerő a külseje első ránézésre. Hidd el, elmehetett.
18/19 anonim válasza:
Ki venne fel egy hajléktalant?
19/19 anonim válasza:
Ha nem vették fel,akkor elindult gyalog a nagyvilágba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!