Mit kellene tennem?
Én már rég elvettem volna tőle, és eladtam volna.. Mivel az én nevemen van, az enyém, eladhatom. Vagy ha ebből családi botrány lenne, akkor kivontatnám a forgalomból..(bár ebben az esetben ha bármi történik, ugyanúgy téged tesznek felelőssé, mert neked nem csak kivontatni kell a forgalomból, de biztosítani azt is, hogy illetéktelenek kezébe ne kerüljön.)
A facre meg simán odaírnám, hogy
" ha már annyira írod, hogy a motor mekkora felelősség, megtennéd, hogy fizeted is a biztosítást rá, meg az adót? Ne nekem kelljen minden évben fizetni, mert te nem vagy hajlandó rá"
Simán megaláznám..
Tudod, csak azokat lehet ennyire hülyére venni akik hagyják is magukat. Szóval ne hagyd magad, állj a sarkadra.
"de mivel van hiteltartozása ezért nem a saját nevére, hanem az én nevemre került"
Ha a fater vette neki, akkor miért is neked? Ha nem is neki, akkor miért nem magának vette? Lehet, tudta, hogy mi várható? :)
Nézd, ha lenne benne felelősségérzet, akkor nem lenne gond, hogy egy szaros motor a nevére kerüljön.
Én azért nem adnám el, már csak azért sem, mert nincs nálad fizikailag és úgy nehéz lenne :)
De legyen ő az üzembentartó. Akkor nem te szívsz, pl ha kijön egy kétszázezres csekk egy gyorshajtás miatt :)
köszi Kovpet! :)
Ez eddig eszembe sem jutott, ez jónak tűnik!
Na ha ez velem történne, akkor lefényképezném a motort, felraknám valami használt autós-motoros oldalra, és eladnám. Aztán ha hisztizik, vagy fenyegetőzik, kiabál, követel (neadjisten a család is mellé áll) akkor közölném, hogy sajnálom, de én nem vagyok fejőstehén. Ha arra van esze, hogy a facebookon írogatja, mekkora felelősség egy motor, akkor arra is legyen, hogy a biztosítást és adót kifizesse.
És ennyivel le is rendezném, aztán mondanak amit akarnak. Állj a sarkadra! Ha nem tudod eladni, akkor vonasd ki a forgalomból, és mond is el ezt otthon, hogy addig így lesz, amíg be nem fizeti rendesen MINDIG a költségeket. Slussz. Ha meg ezután sem hajlandó, tényleg add el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!