Állandóan tűrnöm kell hogy az öcsém így beszél velem?
Nem, nem kell tűrnöd, és nyugodtan ki lehet osztani az öcsikét.
Nem tudom, hogy lány vagy vagy fiú, de egyte tudok: a családod nagyon is hibás abban, hogy az öcsikéd családi bűnbak lett.
Minél kevesebbet járj haza, és minél inkább igyekezz önállósodni. Ne kifogásokat keress, hanem kiutat otthonról. Én ezt tettem.
Igen, látom a válaszaidat. Ez egy nagyon húzós csalédi játszma, és ha nem vigyázol, ha nem menekülsz el időben, te iszod meg mindennek a levét.
Az öcsédnek mindent szabad? Téged nem védenek meg tőle? Miféle apád van neked? És miféle anyád?
Az öcséd az anyja elleni gyűlöletet veri le rajtad, és azért engedik meg neki ezt, mert ez pszichés szelepként szolgál mindkét szülőd számára.
Még egyszer mondom - kőkemény saját tapasztalatból! -, nagyon igyekezz azon, hogy mielőbb elhúzz végleg otthonról, mert ebben a csalédi szemétdobban lehet, hogy az öcséd látszik a fekete báránynak, de sokkal inkább valószínű, hogy te vagy az igazi áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!