Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez mennyire normális? Másnak...

Ez mennyire normális? Másnak is van, ekkora korkülönbséggel testvére? Hogy kezeltétek? Nem anyáskodtok/apáskodtok felette?

Figyelt kérdés
Anyukám közel a negyvenhez, ma mutatott egy pozitív terhességi tesztet. Tesómmal elkezdtünk beszélgetni hogy hatalmas korkülönbség lesz a kicsi és köztünk. Nem tudjuk hogy kellene ezt kezelnünk. Minden esetre örülünk a picinek csak furcsa számunkra hogy huszonévesen születik meg a legkisebb tesónk.

2014. jan. 25. 11:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm ismerőse 20 évesen együtt volt kismama az anyukájával :-)
2014. jan. 25. 16:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én legidősebb nővérem is kb. 20 évvel idősebb nálam (apám korábbi kapcsolatából), de attól mindig a testvérem lesz, sosem anyáskodott felettem. Tesók vagyunk, és kész, akármennyi év különbség is van köztünk :)
2014. jan. 25. 17:06
 13/21 Frigg ***** válasza:
100%

Az öcsém most volt pont két éves :) Én 23 múltam, bátyám 32 éves. Én nagyon-nagyon imádom a kiskölköt, amíg otthon laktam, sokat voltam vele. Játszottunk, altattam, etettem, pelenkáztam, szóval mindenfélét. Azóta azonban nagyon messze sodort tőle a sors, és nagyon hiányzik :/ Félek, hogy idővel el fog távolodni tőlem, pedig vele szorosabb kapcsolatot szerettem volna ápolni, mint ami köztem és bátyám között van. Akárhogy is, rám mindig számíthat majd :)

23/N

2014. jan. 25. 18:52
 14/21 anonim válasza:
100%
18 éves vagyok, és a kisöcsém 1 hónapos. a legidősebb kistestvéremmel is 9 év a korkülönbség, és beismerem, nem túl kellemes. ameddig látom, hogy milyen jól elvannak a kicsik együtt, eszembe jut, hogy én mindig egyedül játszottam. és igen nagy figyelmet vesz el édesanyámtól, és nem veszi észre, hogy néhanap még én is igényeleném a figyelmét.
2014. jan. 26. 21:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
én 17voltam mikor megszületett öcsém,19 mikor a hugim.:D most 22 vagyok.
2014. jan. 26. 22:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
ja, és anyum 43 éves most.:)
2014. jan. 26. 22:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is úgy hozta a sors, hogy szültem 20 és 23 évesen, aztán közel 20 év házasság után elváltunk, ujra férjhez mentem...most van egy 3 éves és egy hét múlva születik az új tesó. Én 42 vagyok. A nagyok 22 és 19 és fél...imádják a kicsit, a kicsi is őket...pedig mindenki fiú... Ők nem pelenkáznak, hanem játszanak a kicsivel..., a kicsi pedig nem győzi kifejezni feléjük, hogy mennyire szereti őket.

A 4. babával véletlenül lettem terhes..., megkérdeztem sírva a nagyfiamtól, hogy mit csináljak???? Erre ő: "anya, bárhogy döntesz megértelek, de egy gyermek az ajándék..."

Már alig várjuk, hogy meglegyen a kicsi....

2014. jan. 27. 02:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm 21 éves volt, amikor kisöccse született, anyuka pedig akkor töltötte a 41-et. :D Barátnőm imádja a kölköt, ő is ragaszkodik hozzá, sokszor ő hozta haza bölcsiből, oviból. :D Most már 7 éves a gyerek, de még mindig nagy a "szerelem". :D
2014. jan. 30. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Most, hogy olvasom ezeket én is kis tesót akarok! De sajnos nem lesz.

Anya 47 éves, nem hinném, h szülni akarna.

25/N

2014. jan. 31. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok.

Február 1-jén meglett a legkisebb tesó....nagyon édes:)

2014. febr. 3. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!