Ez mennyire normális? Másnak is van, ekkora korkülönbséggel testvére? Hogy kezeltétek? Nem anyáskodtok/apáskodtok felette?
Az öcsém most volt pont két éves :) Én 23 múltam, bátyám 32 éves. Én nagyon-nagyon imádom a kiskölköt, amíg otthon laktam, sokat voltam vele. Játszottunk, altattam, etettem, pelenkáztam, szóval mindenfélét. Azóta azonban nagyon messze sodort tőle a sors, és nagyon hiányzik :/ Félek, hogy idővel el fog távolodni tőlem, pedig vele szorosabb kapcsolatot szerettem volna ápolni, mint ami köztem és bátyám között van. Akárhogy is, rám mindig számíthat majd :)
23/N
Nekem is úgy hozta a sors, hogy szültem 20 és 23 évesen, aztán közel 20 év házasság után elváltunk, ujra férjhez mentem...most van egy 3 éves és egy hét múlva születik az új tesó. Én 42 vagyok. A nagyok 22 és 19 és fél...imádják a kicsit, a kicsi is őket...pedig mindenki fiú... Ők nem pelenkáznak, hanem játszanak a kicsivel..., a kicsi pedig nem győzi kifejezni feléjük, hogy mennyire szereti őket.
A 4. babával véletlenül lettem terhes..., megkérdeztem sírva a nagyfiamtól, hogy mit csináljak???? Erre ő: "anya, bárhogy döntesz megértelek, de egy gyermek az ajándék..."
Már alig várjuk, hogy meglegyen a kicsi....
Most, hogy olvasom ezeket én is kis tesót akarok! De sajnos nem lesz.
Anya 47 éves, nem hinném, h szülni akarna.
25/N
17-es vagyok.
Február 1-jén meglett a legkisebb tesó....nagyon édes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!