Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hány testvéred van és mit...

Hány testvéred van és mit szeretsz benne/bennük a legjobban?

Figyelt kérdés
Jó tesók vagytok? Írd meg a korotokat is :)
2014. jan. 6. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy 17 éves húgom van, én 23 éves lány vagyok.

Régen nem jöttünk ki túl jól, de átlendült ezen a hülyetini korszakon.

Azóta nagyon jó, barátnős a kapcsolatunk. Azt szeretem benne, hogy ugyanolyan elborult idióta, mint én. :)

2014. jan. 6. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
1 bátyám és 4 öcsém van. Mit szeretek bennük? a távolságot. Nem beszélek velük mert mind anyámra ütött ( alkoholizmus terén)
2014. jan. 6. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
12- es vagyok. Lemaradt: én 28 éves/L, a bátyám 34 éves, utánam jönnek: 20, 24, 25.
2014. jan. 6. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy ikertesóm van,és egyszerűen imádom.Néha kicsit idegesítő ,hogy van egy ugyanolyan(külsőre!)személy,mint én,de úgy összességében jó tesók vagyunk.(Jó hetente 1-szer "kötelező"jelleggel összeverekszünk,de viszonylag hamar kibékülünk,mert nem bírnánk ki egymás nélkül.)Bármire is kérem,szó nélkül segít.:)és fordítva,bármit megtennék érte.15L
2014. jan. 11. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
26 Lány vagyok az ocsém 13,5. Már nagy voltam mikor szuletett , furdettem , pelenkáztam, vigyáztam rá. Már jópár éve elkoltoztem otthonról, de kozel lakunk, és kb hetente találkozunk. A kapcsolatunk;Hát o egy szemtelen, bekepzelt kamasz gyerek, és sok kozos témánk nincs. Azért jól el vagyunk, néha játszunk xboxon, meg beszél nekem a csajokról, hogy mit csinált veluk... természetesen szeretem, mert a tesom.
2014. jan. 14. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!