Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Azt mondta, hogy prosti...

Azt mondta, hogy prosti vagyok. Féltékeny testvérrel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Régebben nagyon jó volt a kapcsolatunk. Nekem 16 éves koromban lett egy nálam idősebb barátom, aki elég sokat segített, támogatott anyagilag már akkor is. A nővérem ezt nem nézte jó szemmel.

18 éves koromban a szüleimmel való konfliktusok miatt elköltöztem, talán ekkor kezdődtek a problémák.

A nővérem otthon maradt, terhes lett és az egyetemet abbahagyta. Én beutaztam a világot, buliztam, jól éreztem magam.

Nemrég volt apukánk névnapja és tegnap ünnepeltük, mert én csak most tudtam hazamenni.

Karácsonykor sem voltam itthon és emiatt az ajándékokat is tegnap adtam oda. A nővérem gyerekei nagyon örültek, erre ő elkezdett cirkuszolni, hogy nagyon szépen köszönik, de visszaadják, mert a gyerekeinek nincs ilyesmikre szüksége, főleg nem olyan pénzből, amit nem tisztességes munkával kerestek meg.

A családi ebédből hatalmas veszekedés lett és utána a testvérem férjével beszélgettünk, ő mondta, hogy a tesóm nagyon szét van esve.Erre kijött és rám támadt, hogy a férjét ne vegyem el tőle és ne hangoljam ellene.

Most az egész család azt hiszi, hogy prosti vagyok, csak azért, mert a saját életét elszúrta és féltékeny.

2014. jan. 5. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Mindenesetre többet ne vigyél ajándékot testvérednek meg a gyerekeinek.
2014. jan. 5. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem neked ez tetszik. Nem baj, ha bevallod, nekem is tetszene.

Elmegyek otthonról egy gazdag, jóképű faszival, bejárom a világot. A pasi pénzén veszek sok csodaszép ajándékot, tudva, hogy imádni fognak, ha megjelenek, hisz én vagyok a ritkán látott rokon. A nővérem az unalmas gyerek, akit bármikor lehet látni, az én megjelenésem ünnep.

És nem elég, hogy engem ugrálnak körbe, még panaszkodhatok is, hogy a nővérem milyen gonosz. :(

Hallod, IMÁDNÉK a helyedben lenni.

2014. jan. 5. 17:17
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
12-es válaszoló elég korrekten bemutatta az általa elmesélt példán keresztül a dolgot. Persze, jó lenne körbeutazni a világot, bulizni, szép és drága cuccokat venni, csak senki ne sírjon, ha a háta mögött vagy épp a szemébe lek*rvázzák. Mindenesetre a tesód meg elég agresszív veled szemben - hogy "ítélkezzek" a másik oldalról is. Erősen sanszos, hogy féltékeny és hisztis is e mellé. Ha neked megfelel az életed és nem akarod elviselni azt, amit a tesód csinál, ne beszélj vele többet.
2014. aug. 18. 17:49
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem ítéllek el, de a nővérednek valahol igaza van. Kitartják a fenekedet, ez azért valahol valóban prostituálódás, még ha nem is konkrétan szexért kapsz pénzt/el vagy tartva.
2017. máj. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!