Nem gáz, hogy köztem és a tesóm közt 12 év lesz?
Figyelt kérdés
12 éves leszek és a szülinapom után kicsit később megszületik a tesóm!! Nekem egy kicsit gáznak tűnik! (Persze attól még szeretni fogom!!:))2013. dec. 28. 01:55
11/21 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ez amúgy sem olyasmi, amin tudsz változtatni, vagy amire bármi ráhatásod lenne, szóval tök mindegy.
Azt viszont (ha nem akarod) ne hagyd, hogy ingyen bébiszitternek használjanak, vagy neked kelljen felnevelni, mert arra rámehet a kapcsolatotok a tesóddal.
12/21 anonim válasza:
Pár hónap múlva szülök, a nővére (férjem lánya) akkor lesz 21 éves.
13/21 anonim válasza:
A féltesóm 5 hónapos, én meg 1 hónap múlva leszek 24. Nem gáz, de kb. semmi testvéri nem lesz benne, még jó hogy már nem otthon lakom.
14/21 Burton fan válasza:
A nővérem (féltesòm) és köztem 22 év korkülönbség van mégis nagyon jó a kapcsolatunk. 14/L
15/21 Frigg válasza:
Bátyám 32 éves, én 23. Öcsém most volt két éves (féltesóm). Egyszerűen imádom, viszont sajnos elég messze lakok, így ritkám fogunk csak találkozni. Ezt nagyon-nagyon sajnálom, mert szerettem volna, ha szorosabb kapcsolat alakul ki köztem és öcsém közt, mint ahogy bátyám és köztem sikerült :(
23/N
16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinak a válaszát!!! Gondolkodtam és igazatok van!!:) amúgy kis fiú lesz!!:))
2013. dec. 28. 16:43
17/21 anonim válasza:
Hiába pontoz le valami okos kis $€ggfej, akkor is másmilyen a kapcsolat egy 2 évvel fiatalabb, mint egy 20 évvel fiatalabb testvérrel.
Imádhatják egymást, de másmilyen a kettő.
18/21 Burton fan válasza:
Remélem az a nyomorék aki lepontozott az most nagyon örül magának.
19/21 A kérdező kommentje:
Hat ja
2013. dec. 29. 20:02
20/21 anonim válasza:
nem egyáltalán nem gáz! sőt talán még jobb is mert te érettebb vagy nem fogtok annyit veszekedni. szerintem ettől jobb lesz a kapcsolatotok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!