Párom csinált egy butaságot. Megharagudott rá a családom. Én is sokáig haragudtam rá, de megbocsátottam neki.
Anyukáék azt mondták, ha nővéremmel megbeszélem, hogy nem fog veszekedni a párommal akkor eljöhet ő is Karácsonykor. De nővérem nem szeretne egy asztalhoz ülni vele, így anyuék próbálnak igazságosak lenni. Úgyhogy a páromat nem hívták meg karácsonykor. SZülei meghaltak, a fia csak 27.-én jön. Így egyik nap (25 vagy 26) otthon fogja tölteni, egyedül.
Ha én se mennék a családi ebédre abból sértődés lenni, de így meg nekem rossz! :(
A párom egyébként mindenkitől elnézést kért, és kért egy esélyt hogy bizonyíthasson.
Én is vagy a párommal mennék, vagy sehogy. Ha a szüleid meghívták őt is, akkor nyugodt szívvel menjetek együtt az ebédre. Azért a nővéred is felnőtt ember, akinek gyakorlatilag semmi köze ahhoz, hogy ti min vesztetek össze, kibékültetek-e. Nem kell neki attól még jópofiznia az ebéd alatt a pároddal, de le lehet ülni kulturáltan egy asztalhoz, és többen is lesztek, tehát nincs rászorulva egyikőjük sem, hogy csak egymással beszélgessenek. Szerintem el lehet tölteni 1 napot nyugalomban, anélkül, hogy veszekedés legyen..legalább normális, felnőtt embereknek ez nem probléma.
2013. dec. 19. 09:04
12/15 anonim válasza:
A karácsony a szeretet és a megbocsátás ünnepe. Felhívhatnád rá a testvéred figyelmét. Elég dedós, amit csinál.
2013. dec. 19. 13:18
13/15 anonim válasza:
Én azt se értem, hogy ha téged sértett meg, és te már megbocsátottál, min hisztizik a nővéred?
A párom nélkül én se mennék el. Gondolom a szüleimnek nem tetszene, de megmondanám, hogy köszönjék a nővéremnek. Vagy akkor maradjon otthon ő. Szomorú, hogy felnőtt létére így viselkedik.
2014. jan. 1. 16:08
14/15 anonim válasza:
Jaj, miután elküldtem, akkor esett le, hogy karácsonyi ebéd, szóval már nem is aktuális. :) Azért remélem rendeződtek a dolgok.
2014. jan. 1. 16:09
15/15 A kérdező kommentje:
Beszéltem a szüleimmel és a nővéremmel is. Anyuék meghívták a páromat is. A nővérem meg azt mondta, hogy neki mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!