Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan legyen a karácsonyi ebéd?

Hogyan legyen a karácsonyi ebéd?

Figyelt kérdés

Párom csinált egy butaságot. Megharagudott rá a családom. Én is sokáig haragudtam rá, de megbocsátottam neki.

Anyukáék azt mondták, ha nővéremmel megbeszélem, hogy nem fog veszekedni a párommal akkor eljöhet ő is Karácsonykor. De nővérem nem szeretne egy asztalhoz ülni vele, így anyuék próbálnak igazságosak lenni. Úgyhogy a páromat nem hívták meg karácsonykor. SZülei meghaltak, a fia csak 27.-én jön. Így egyik nap (25 vagy 26) otthon fogja tölteni, egyedül.

Ha én se mennék a családi ebédre abból sértődés lenni, de így meg nekem rossz! :(

A párom egyébként mindenkitől elnézést kért, és kért egy esélyt hogy bizonyíthasson.

2013. dec. 18. 20:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a tesódat és a párodat előzetesen ki kéne békíteni valahogy, vagy neked elbeszélgetni a nővéreddel, hogy ez nem fair. Próbáljon uralkodni az érzésein.
2013. dec. 18. 20:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Páromban nincs semmi harag. És igazából anyuék se haragszanak már. Csak nővérem "játssza az eszét"...
2013. dec. 18. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem világos egészen a helyzet: ha a szüleidnek nincs kifogása az ellen, hogy ott legyen a párod, csak a növérednek, akkor szerintem NEKI kellene vagy alkalmazkodnia, vagy otthon maradnia, nem a párodnak.

De én mindenképpen ragaszkodnék ahhoz, hogy vagy a párommal EGYÜTT megyek, vagy SEHOGY, nélküle semmiképpen nem mennék.

2013. dec. 18. 21:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta ha anyuék meghívják nem tud mit csinálni de jobb lenne ha nem lenne ott...
2013. dec. 18. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék egyedül, vagy ketten vagy én sem. Nincs ezen mit ragozni.
2013. dec. 18. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A párommal mennék. A nővéred pedig ne csináljon balhét.
2013. dec. 18. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Van egy örök érvényű igazság: aki megharagszik, majd megbékél.

Tesód ezek után azt kívánja, hogy innentől kezdve párod sose menjen közös családi alkalmakra? Hülyeség. Túl kell rajta lépni.

2013. dec. 18. 21:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A párom nélkül én sem mennék... A nővéred saját döntése hogy nem jön ha a párod megy...szive joga megsérteni a szüleidet..

Szerintem csak zsarol..ah mentek ő is fog, csak ezzel akarja elérni, bogy. Apárod ne menjen..

Ki mennyi idős amúgy a sztoriban? A kapcsolatok miőta tartanak?

A nővéred családdal, vagy egyedül menne?

Min sértődött be a család? Van nekik okuk rá, vagy ellened tett valamit, amit te megbocsátottál?

2013. dec. 18. 21:07
 9/15 A kérdező kommentje:

2,5 éve vagyunk együtt, tesóm 33, párom most lesz 32.

TEsóm a kislányával jönne aki szereti a páromat.

2013. dec. 18. 21:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Igazából engem bántott meg a párom, a családomnak nem ártott. CSak nem tetszett nekik a párom viselkedése...
2013. dec. 18. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!