Hogyan legyen a karácsonyi ebéd?
Párom csinált egy butaságot. Megharagudott rá a családom. Én is sokáig haragudtam rá, de megbocsátottam neki.
Anyukáék azt mondták, ha nővéremmel megbeszélem, hogy nem fog veszekedni a párommal akkor eljöhet ő is Karácsonykor. De nővérem nem szeretne egy asztalhoz ülni vele, így anyuék próbálnak igazságosak lenni. Úgyhogy a páromat nem hívták meg karácsonykor. SZülei meghaltak, a fia csak 27.-én jön. Így egyik nap (25 vagy 26) otthon fogja tölteni, egyedül.
Ha én se mennék a családi ebédre abból sértődés lenni, de így meg nekem rossz! :(
A párom egyébként mindenkitől elnézést kért, és kért egy esélyt hogy bizonyíthasson.
Nem világos egészen a helyzet: ha a szüleidnek nincs kifogása az ellen, hogy ott legyen a párod, csak a növérednek, akkor szerintem NEKI kellene vagy alkalmazkodnia, vagy otthon maradnia, nem a párodnak.
De én mindenképpen ragaszkodnék ahhoz, hogy vagy a párommal EGYÜTT megyek, vagy SEHOGY, nélküle semmiképpen nem mennék.
Van egy örök érvényű igazság: aki megharagszik, majd megbékél.
Tesód ezek után azt kívánja, hogy innentől kezdve párod sose menjen közös családi alkalmakra? Hülyeség. Túl kell rajta lépni.
A párom nélkül én sem mennék... A nővéred saját döntése hogy nem jön ha a párod megy...szive joga megsérteni a szüleidet..
Szerintem csak zsarol..ah mentek ő is fog, csak ezzel akarja elérni, bogy. Apárod ne menjen..
Ki mennyi idős amúgy a sztoriban? A kapcsolatok miőta tartanak?
A nővéred családdal, vagy egyedül menne?
Min sértődött be a család? Van nekik okuk rá, vagy ellened tett valamit, amit te megbocsátottál?
2,5 éve vagyunk együtt, tesóm 33, párom most lesz 32.
TEsóm a kislányával jönne aki szereti a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!