Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Brutálisan idegesít az öcsém....

Brutálisan idegesít az öcsém. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valami brutálisan idegesít az öcsém , most is (19.5 2013.12.16)Bejön nyújtogatja a nyelvét mondom TAKARODJÁL MÁR KI INNEN!Erre meg mondja:Kussoljá h'lye gyerek!Mindig a hülyézésel akaszt ki.Régen minden ÁLDOTT Másodpercben h'lyézett. 4-ben az osztálytársa a Dorián kitálta hogy F....lány akkor erre rászokott az öcsém és evvel idegesít.Az öcsémnek a legjobb barátja avval jóvval vegyunk mert normális.Most megy ez ünneplés a felsőben.hogy van 1 nyugis évvünk az öcsém nélkül.Meg bejön tanulok és mondja:Mit csinálsz h'lye gyerek?Erre én pofán szoktam vágni.Erre visszavág kizavarom a szobámból erre elkezd kopogni,FLÓRIÁN Hívom apát a telón.Mondom Sz'rom le!Most is (2013.12.16 19.599)Bejön kérdezi,hogy:

Hol van a ragasztó erre visszaválaszolom:

Tessék?Nem halottam (komolyan nem halottam mert hallgatam az animalst :D)

erre elkezdi ordibálva:

H-o-l v-a-n a RAGASZTÓÓÓ!

mondom nem tom!

Kimegyy bemutatt.

12/f

az öcsém 10/f

2013. dec. 16. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
o.O
2013. dec. 16. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
lol
2013. dec. 16. 20:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van öcsém! :D Én 22/L Ő 20 éves.. szóval még nem nőtte ki. Szerintem nem is fogja:D Most kezd rendeződni a kapcsolatunk mióta mindketten elköltöztünk. Régen ugyan ez ment. Össze is verekedtünk. Konkrétan utáltuk egymást, de hát mégiscsak a tesóm. Azt tudom javasolni ami nekünk is segített, kezdjetek el programokat szervezni. Legyél vele kicsit.. szórakozzatok együtt. Nálunk sajnos azért alakult ki a sok veszekedés mert idősebb voltam és elhanyagoltam, neki pedig nem esett jól és nem tudatosan de így vágott vissza. Mikor meg kicsit voltunk szimplán bolondok voltunk. :D Nem kell foglalkozni vele.. vicceld el inkább. :)
2013. dec. 16. 20:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Légyyszíves normális válaszokat!
2013. dec. 16. 20:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért csinálja, mert tudja, hogy bosszant. A legnemesebb bosszú, ha levegőnek nézed.
2013. dec. 16. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Az még pont az i-re,hogy nekem kell futatnom azt a kics drága MineCraft szerverét!MEg futattom a szerót CoD 4ezek,Sourcezok belaggol az egész laptop és brutál idegesítő amikor befagy a CoD4 war közben erre kiderül hogy xy blockot lw WorldEditezik!
2013. dec. 16. 20:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt nálunk is. Próbáld meg higgadtan megbeszélni vele.. meg inkább vedd viccesre vagy ne foglalkozz vele ha beszól.. és szerintem tényleg próbálj meg valami közös szórakozást találni vele. Úgy talán jobba lesztek és nem fog piszkálni.
2013. dec. 16. 20:26
 8/13 A kérdező kommentje:
De mikor nem lehet vele "higgadtan"beszélni vele mert nem figyel rám nézi a tv-t meg a elfordul a hüvelyk ujját meg a többi ujjátelkezdi ki-be csukogatni
2013. dec. 16. 20:30
 9/13 Argloss ***** válasza:
Ameddig nevelni akarod és nyíltan kényszeríteni a változásra addig ellenállni fog és idegesíteni téged. Igazából csak szeretne veled lenni, de nem tud kitalálni olyan dolgot ami mindkettőtöknek jó lenne, szóval találj ki valami olyan dolgot ami mindkettőtöknek mókás és csináljátok azt. Közben lehet beszélgetni is, de egyelőre még ne "unalmas komoly dolgokról", hanem inkább olyanról ami vicces neki vagy érdekli.
2013. dec. 16. 23:34
 10/13 anonim válasza:
ne kockulj,válaszd az életet.
2013. dec. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!