Felnőtt nők vagyunk, de még a tanulás miatt egy háztatársban kell élnünk. Bánt, piszkál, megaláz folyamatosan, gyerekkorunk óta. Próbáltam megbeszélni vele, süket fülrekre találtam. Kibeszél a hátam mögött, hazugságokat terjeszt, megüt ok nélkül. Meglop, ellopja a pénzem, a cuccaimat eladja, mindent dugdosni kell előle. Utál, de nem tudja megmondani miért. A költözés egyelőre még nem opció, de már hamarosan. Addig mit tegyek, hogy ezt túléljem? Próbáltam már szépen, nem szépen megbeszélni, semmi sem használ. Én sose bántottam őt, már évek óta nem is közeledek felé, a béke kedvéért.
Az ő sötét kis buksijában biztosan megvan rá az oka. Kezdve ott, hogymegszülettél és neki már osztozni kellett mindenen, a szüleid figyelmétől kezdve az utolsó szelet sütiig... aztán lehet, hogy valamiben rosszabbnak tartja magát nálad, ha csinosabb/népszerűbb vagy, könnyebben tanulsz, az is zavarhatja. Aztán mit lop el, neki mije nincs, ami neked van? Vagy mire kell neki a pénz, véletlenül nem drogozik? Az rögtön megmagyarázná az agrasszivitását is.Szüleiteknek még nem tűnt fel, hogy miket csinál veled?
2013. nov. 29. 20:23
12/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nála szebb, de csúnyűbb se, más típusuak vagyunk. Ő kiskosztümös, én inkább lazábban nőies vagyok. Szerinte természetesen csúnya vagyok. Nem drogozik az biztos, de csak irányomba ilyen agresszív. Hárman vagyunk testvérek, a szüleimmel és a másik testvérünkkel nem ilyen. Sokan mondják, hogy irigy, de igazából nem tudom mire. Népszerűbbnek népszerűbb vagyok, vannak barátaim, sok helyre eljárkálok, míg neki csak a pasija van. Akinek egyébként mindig azt hazudja, hogy én bántom őt. De nem hiszem, hgy emiatt viselkedne velem így, legalábbis ez nem ok erre.
2013. nov. 29. 20:41
13/14 anonim válasza:
Nem látsz a fejébe. A legpitiánerebb dolgok miatt is lehet féltékeny vagy irigy. Lehet, alapvetően törés volt neki, amikor kicsi volt, és anya hasa elkezdett gömbölyödni. És mindig mindenki a babáról beszélt, hogy fiú-e vagy lány, hogy hogyan fejlődik. A lakást is át kellett rendezni, anyu a hasa miatt már nem tudott játszani. Aztán napokra elment a kórházba, és visszajött egy gyerekkel... Onnantól pedig minden közös lett.
Az én nővérem is ezt csinálta, amikor a másik nővérem megszületett (kettő van belőlük). Amikor a babának csináltak fürdetővizet, ő agresszívan beleugrott a kiskádba, és kész. Mindent el akart venni a húgától, csak azért, mert az is létezett.
Ezek a dolgok pedig megmaradnak és egy életre elronthatnak valami az ember agyában.
2013. nov. 30. 20:08
14/14 anonim válasza:
az az igazság, hogy élvezi, hogy bánthat. Azért nem is akarja, hogy elköltözz. Nyilván félsz tőle, erősebb lelkileg és ki akar készíteni lelkileg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!