Hogyan neveljem meg?
16 éves vagyok, a kishúgom pedig 6. Amikor tanulni akarok bejön a szobámba, ha telefonálok kiabál, sikítozik, sokszor pedig visszabeszél szóval tipikus rosszaság. Viszont amikor én próbálok felé közekedni, meg akarom akarom ölelni akkor ellök, kiabál hogy hagyjam. Volt már, hogy annyira felhúzott, hogy rácsaptam a kezére, de ilyenkor én vagyok a rossz
Anya szerint, mert én vagyok az idősebb, nekem kellene okosabbnak lennem. Nehéz ezeket tolerálni akkor is. Én próbálnám megnevelni sarokbaállítással és egyebekkel, de Anya mindig enged neki. Mit tegyek, hogy szófogadóbb legyen?
Aranyos vagy, hogy így próbálkozol, de nem neked kéne nevelnie, hanem anyukádnak.
Minden rá van hagyva a kicsire?
Lanynak tunik iras stilusbol.
Itt anya a ludas, ha o mundent enged, te falra is maszhatsz ... :(
Én unokahúgomnak ordibáltam le a fejét, mint állat, de úgy fülsértő hangerővel, azt mikor jöttek anyámék engem hibáztatni akkor szépen elmentem otthonról és megkértem egyik barátnőmet hadd maradjak nála egy vagy két estét. És mindenki megnyugodott, húgi is bírt magával. Akkor olyan 14-15 lehettem.
25/N
16:17
Ezzel sokat segítettél a kérdezőnek... (Remélem érted az iróniát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!