A telómon találtam a nővéremről egy fotót amin mesztelenül fotózkodik. Megmutassam az anyukámnak vagy inkább hagyjam a fenébe?
Figyelt kérdés
A nővérem 18 éves2013. nov. 16. 21:23
21/26 anonim válasza:
és ő tudja? mert nem lenne jó ha haverok iskolában őt néznék később hasonló képen. ez ellen tenni kéne valamit
22/26 anonim válasza:
Én nem is értem ezt a kérdést. Fingik egyet azt is jelenteni fogod anyádnak? Mi van nálatok szocializmus? Te vagy a megfigyelőtiszt? Hát ugyan hadd csináljon már azt amit akar az ember. Ja igen fogadok ha egyszer rajtakapod hogy simogatja magát illetlen helyeken, megy majd a feljelentés!
23/26 anonim válasza:
Aemmiképp nem mutattam volna meg senkinek...
De a tesőmnak szólnék, hogy 1 felhasználóval vagyunk a 2 telón, tehat szinkronizál egymással a két készülék, ezellen jó lenne tenni valamit( mert lehet) hogy ne lássátok egymás fotóit.
Te nwm mondod ki nyíltan, te ő tudni fogja, hogyte láttad a képeket..
24/26 anonim válasza:
Ne mutasd meg Anyukádnak, hanem a nővéreddel beszélj róla!
25/26 anonim válasza:
Legalább jól megnézted? tetszett,
26/26 anonim válasza:
Inkább nekünk küldd el ha engedi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!