Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha úgy érzem van...

Mit tegyek ha úgy érzem van egy testvérem de mindenki tagadja?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 17:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%
Minden héten van egy 14 éves, aki azt hiszi, eltitkolják a testvérét előle. Ez valami életkori dolog?
2013. nov. 13. 18:32
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem mert ez már régóta a fejembe jár és még csak ha érezném de ha egyszer erősítik egyszer cáfolják akkor sokkal nehezebb eligazodnom mindenen!!!!
2013. nov. 13. 18:36
 13/30 anonim ***** válasza:
85%

ma 18:32-nek

Jelenleg az eltitkolt testvér van terítéken.. Pár hónapja az "örökbe fogadott gyerek vagyok" téma volt..

Valamikor az egyik elkezdi és utána sorban jönnek az ilyen kérdések mint ez..

Bocsi, kérdező, de nem nagyon van valószínűségi alapja a kérdésednek..Apád valószínű, hogy poénból (amit komolyan előadott neked) lódított. Nincs oka hogy titkolja..

Az meg hogy volt futó kalandja.. és?? nem hiszem hogy minden futókaland eredménye egy gyerek lenne.. Ha meg mégis, azt már rég tudnád, mert apád valószínű, hogy minden hónapban morogna a gyerektartás fizetése miatt...

2013. nov. 13. 18:40
 14/30 A kérdező kommentje:
Én értem de ezek szerint ti/te nem érted amit mondok mert mi normálisan ültünk le beszélgetni apával.És én ilyet ilyet nem mondtam hogy minden kalandnál lett gyerek!És azért titkolná el mert már volt új családja és nem érdekli a múlt mert elakarja felejteni,gyerektartást meg nem mindenki kötelezi csak akik nagyon élősködőek már bocsánat!
2013. nov. 13. 18:45
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is igazuk van az előttem íróknak....

Bár én sosem éreztem, hogy lenne még 1 tesóm, kiderült, amikor 19 voltam, hogy van még egy 17 éves öcsém...1 nap különbséggel született a másik öcsémmel...:S

2013. nov. 13. 19:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért írtam le, mert van ilyen is, mint nálam...

De erről a dologról nem volt elhintés előtte, és semmi...ethát nálad biztos nem áll fenn, sztem csak viccelődött, hiszen aki szexel annak lehet gyereke is, és biztos volt neki is olyan kapcsolata ami csak futó volt és nem tartja a kapcsolatot, így akar lehetne is gyeke rajtad kívül..

2013. nov. 13. 19:03
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"gyerektartást meg nem mindenki kötelezi csak akik nagyon élősködőek már bocsánat!"

Na itt nagyon nagyot tévedsz...( de végül is gyerek vagy még , nem igazán tudhatod a törvényt)

A gyerektartás nem élősködök követelése.. (csak tudnám, hogy kit nevezel élősködőnek..Az anyukát aki egyedül marad a gyermekével mert az apa lelépett, és nem hajlandó kivenni a részét a gyereknevelésből??? Mert azt hiszi csak megcsinálni kell neki,de gondoskodni róla már nem??)

A gyerektartás nem az anyukának jár, hanem a megszületett gyermeknek. Ha apádnak van gyereke, akkor valahol egy születési anyakönyvi kivonaton szerepel a neve, mint "apja neve".. Így ha akarja ha nem kötelező fizetnie gyerektartást.. Vágod??

2013. nov. 13. 19:05
 18/30 A kérdező kommentje:
1:Amíg én nem beszélek így veled addig te is vegyél visszább 2: Én azokról beszélek akik alapból csak azért csináltatták fel magukat és azért szült gyereket hogy kapja a családit,gyerektartást stb. ha nem érted mit írok akkor inkább ne írj!!! 3:igen is tudom mik a törvények azért nem vagyok annyira gyerek ezekhez!!!!
2013. nov. 13. 19:11
 19/30 anonim ***** válasza:
ma 18:40-es: tessék a kis pukkancs ki is írta a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
2013. nov. 13. 19:22
 20/30 anonim ***** válasza:

"gyerektartást meg nem mindenki kötelezi csak akik nagyon élősködőek már bocsánat"

A gyerektartást nem az élősködő anya kéri, hanem a törvény kötelezi a külön élő szülőt a gyermek ellátásának segítésére. A gyerektartás nem fizetése pedig egyenesen bűncselekmény, akár letöltendő börtön is járhat érte szélsőséges esetben. Ha édesapádnak lenne gyereke rajtad kívül, akkor minden hónapban vonnák a fizetéséből a tartásdíjat, így nem nagyon tudná titokban tartani anyukád előtt.

2013. nov. 13. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!