Miert lett ilyen a kapcsolatom a tesomal?
Szia,
nekem is van egy bátyám ,és tűz és víz vagyunk egymás teljes ellentétei. Nekünk is vannak olyan pillanataink amikor már nem tudok vele mit kezdeni,ilyenkor jön a szokásos ,és jól bevált durcizás....igen lehet gyerekesen hangzik de ilyenkor rájön hogy rosszat tett. Neked pár dolgot javaslok.:
Ne figyelj oda azokra a dolgokra amiket bántásként mond. (lehet nem is gondolja komolyan ,és az is lehet meg is bánja)
Ha vele vagy próbálj meg kezdeményezni bármilyen témában amit tudod hogy szeret. Lehet hogy az elején elutasító lesz,de egy kis idő elteltével meg fog enyhülni.
Ha nagyobb leszel ,és el fogsz járni otthonról bulizni ,vagy haverokkal össze-vissza figyeld meg hogy félteni fog, lehet hogy nem fogja kimutatni,de biztos vagyok benne hogyha régen jól megvoltatok akkor most is ki fogtok jönni.
Amúgy írtad hogy tudta hogy szerelmes vagy az egyik haverjába,az is lehet hogy meg akar óvni tőle ,és ezért hidegült el tőled.
Remélem valamennyire segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!