Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert lett ilyen a kapcsolatom...

Miert lett ilyen a kapcsolatom a tesomal?

Figyelt kérdés
Mikor kicsik voltunk a tesomal tok jol ki jotunk meg minden de most szivjuk egymas veret veszekszunk meg minden mitol van ez szeretnem ha olyam lenne mint regen jah es azt miert mondta h ha nen lenek a huga akor szep lennek de igy r..da vok -.-" ? En 13/L o 16/F

2013. nov. 10. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Érthető, te 13 éves lány vagy, ő meg 16 éves fiú. Ebben a korban a fiúk menőzni akarnak, és túl pisisnek tartják a kishúgukat. Biztosan azt gondolja, hogy azzal, hogy neked ilyenek mond, menőbbnek fog tűnni a barátai előtt. Sajnos, szerintem az sem segít, ha elmondod neki, hogy ez mennyire rossz neked, mert valószínű úgysem hallgatna meg. De ha elmúlik még egy kis idő, akkor a bátyád is megérik, felnőttebben fog gondolkodni és megtörténhet, hogy nagyon is jó visoznyba kerültök. Például ha már pár év múlva te is eljársz szórakozni, lehet, hogy megvéd majd téged minden bunkó pasitól vagy tanácsokat ad. Az én barátnőm is úgy volt, hogy akkor lett megint jóban a bátyjával, amikor együtt jártak bulizni.
2013. nov. 10. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Akor jo a pasiktol mar igy is ved meg minden .... Nem jar bulizni inkabb ilyen visszshuzodo tipus inkabb a haverok es a gep ami erdekli
2013. nov. 10. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld akkor kipuhatolni, hogy mi érdekli, milyen számítógépes játék vagy ilyesmi és beszélgess vele ilyesmiről. kérd meg, hogy mutassa meg a játékot, amit szívesen játszik. érdeklődj a haverjai felől, ha van köztük, akit kedvelsz, akkor elmondhatod neki, hogy szerinted az a haver jó fej. Talán ha látja, hogy érdeklődsz az ő világa felől, akkor közelebb juttok egymáshoz.
2013. nov. 10. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Hat ezeket probaltam meg probalgatom a haver szitu az mar mas mivel bel voltam/vagyok esve a haverjaba es hat erol o is tud es ezert nem nagyon beszel roluk max azokrol akiket en is ismerek es joba vok veluk
2013. nov. 10. 18:26
 5/7 anonim válasza:

Szia,

nekem is van egy bátyám ,és tűz és víz vagyunk egymás teljes ellentétei. Nekünk is vannak olyan pillanataink amikor már nem tudok vele mit kezdeni,ilyenkor jön a szokásos ,és jól bevált durcizás....igen lehet gyerekesen hangzik de ilyenkor rájön hogy rosszat tett. Neked pár dolgot javaslok.:

Ne figyelj oda azokra a dolgokra amiket bántásként mond. (lehet nem is gondolja komolyan ,és az is lehet meg is bánja)

Ha vele vagy próbálj meg kezdeményezni bármilyen témában amit tudod hogy szeret. Lehet hogy az elején elutasító lesz,de egy kis idő elteltével meg fog enyhülni.

Ha nagyobb leszel ,és el fogsz járni otthonról bulizni ,vagy haverokkal össze-vissza figyeld meg hogy félteni fog, lehet hogy nem fogja kimutatni,de biztos vagyok benne hogyha régen jól megvoltatok akkor most is ki fogtok jönni.

Amúgy írtad hogy tudta hogy szerelmes vagy az egyik haverjába,az is lehet hogy meg akar óvni tőle ,és ezért hidegült el tőled.

Remélem valamennyire segítettem. :)

2013. nov. 10. 18:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi meg probalom . Az is lehet de mar ra jotem h a srac bunko es h van aki tetszik nemi ugy h felejtos a srac
2013. nov. 10. 18:40
 7/7 Believe*-* válasza:
ez tök természetes szard le agy oltsd le az sem baj ha megbántod mert ő most abban a korszakban van hogy utálja a hugát meg a szüleit meg mindenkit amikor ilyeneket vág a fejedhez vágj vissza neki ha akkarsz tipeket nyugotan kérdezd meg én tapasztalt vagyok két bátyám van :D
2013. nov. 11. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!