Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Még régebben a testvéremmel amikor kisebbek voltunk akkor olyat játszottunk hogy fogdossuk egymást. elöször én ezt nem akartam,ő akarta.utánna jó érzés volt és már mind a ketten akartuk.de nem történt semmi durva dolog csak egy párszor fogdostuk egymást.ő egy idő után már amikor egy kicsit idősebb lett akkor már nem nagyon akarta.már énsem akarok több ilyet.csak most hogy idősebb lettem már előjött a bűntudat,és nagyon rossz érzés hogy ilyet csináltunk!és már nem tudom hogy mit csináljak hogy végre elfelejtsem ezeket a dolgokat!mert énis tudom hogy ez gusztustalan dolog volt.orvoshoz tuti hogy nem megyek!és nem is akarom ezt elmondani senkinek sem.

2013. nov. 7. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát semmit, felejtsd el azt kész. kisgyerekeknél előfordul az ilyesmi, nem egyedülálló eset.
2013. nov. 7. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetes dolog, hogy a kisgyerekek érdeklődnek a szexualitás iránt és kipróbálnak dolgokat. Azt sem tudtátok valószínűleg, hogy mit jelent az, hogy fogdossátok egymást. Emiatt ne legyen bűntudatod. Az emberek 99%-a csinált valami 'szexuális' dolgot gyerekkorában. Én is, csak én a barátnőmmel.

27/n

2013. nov. 7. 11:21
 3/9 A kérdező kommentje:
de ez 14 éves koromba történt.az meg már nem olyan kicsi :(
2013. nov. 7. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Két dolgot tehetsz. Vagy elfelejted örökre, vagy ha nem tudod egyedül feldolgozni, akkor felkeresel egy pszichológust.
2013. nov. 7. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, szerintem sokakkal előfordult hasonló a kíváncsisága miatt. A 14 éves kor pont arról szól, hogy megkezdődik az érdeklődés, a kíváncsiság aminek eleget kell tenni. Nem lettél ettől se beteg, se kárt nem okoztál senkinek. Egyszerűen megtörtént és pont. Szerintem tényleg ne tulajdoníts ennek jelentőséget.
2013. nov. 7. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi egymás nuniját nézegettük kiskorunkban a hugommal egész közelről. Felejtsd el, ez csak kíváncsiság, de ugye nem verted ki neki vagy ilyesmi?
2013. nov. 7. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Későn érők voltatok. Az ilyen "papás mamás, doktoros" játékot a gyerekek 6-8 éves korukig befejezik. Ennek révén ismerkednek meg a testükkel. De nem minden gyerek megy ezen a korszakon, van, akinél ez kimarad.

Ne legyen bűntudatod. Lezártátok ezt az infantilis időszakot. Felnőttek vagytok már. Csak mosolyogjatok az egész hülyeségen, mint bármilyen gyerekkori csínytevésen, bakin.

2013. nov. 7. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:

A fiúk kamasz korukban kezdik a "kinek mekkora van?" játékot, és méregetik egymás fütyijét.

Felejtsd el, mint a kamaszkorból a felnőtté fejlődés egy fokozatát. :)

2013. nov. 7. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Próbáld meg letölteni ezt az oldalt.

Megmagyarázza, hogy a szexuális fejlődés egy foka, amin ti is keresztül mentetek. Abszolút természetes. :)

www.egylepcso.hu/doksik/6_Ferfi-apa.pps

2013. nov. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!