Mit tegyek ebben a helyzetben?
Természetes dolog, hogy a kisgyerekek érdeklődnek a szexualitás iránt és kipróbálnak dolgokat. Azt sem tudtátok valószínűleg, hogy mit jelent az, hogy fogdossátok egymást. Emiatt ne legyen bűntudatod. Az emberek 99%-a csinált valami 'szexuális' dolgot gyerekkorában. Én is, csak én a barátnőmmel.
27/n
Későn érők voltatok. Az ilyen "papás mamás, doktoros" játékot a gyerekek 6-8 éves korukig befejezik. Ennek révén ismerkednek meg a testükkel. De nem minden gyerek megy ezen a korszakon, van, akinél ez kimarad.
Ne legyen bűntudatod. Lezártátok ezt az infantilis időszakot. Felnőttek vagytok már. Csak mosolyogjatok az egész hülyeségen, mint bármilyen gyerekkori csínytevésen, bakin.
A fiúk kamasz korukban kezdik a "kinek mekkora van?" játékot, és méregetik egymás fütyijét.
Felejtsd el, mint a kamaszkorból a felnőtté fejlődés egy fokozatát. :)
8-as vagyok.
Próbáld meg letölteni ezt az oldalt.
Megmagyarázza, hogy a szexuális fejlődés egy foka, amin ti is keresztül mentetek. Abszolút természetes. :)
www.egylepcso.hu/doksik/6_Ferfi-apa.pps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!