Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális az öcsém?

Szerintetek normális az öcsém?

Figyelt kérdés
Kibírhatatlan. Nem csinál semmit. A tanulást is lesza.ja. Ma is negyed három óta TV-zik. Amint hazaér leül a kanapéjára 4 zacskó csipsszel és egy szál boxerban nézi a tévét. Így megy minden nap. Leckét nem ír, a tanárok panaszkodnak. 14 évesen akora arca van hogy az hihetetlen. Már két hete tart ez az "álapot". Azóta az öcsisajt megutáltatta magát minden tanárral, az állandó zabálástól nagy, puha hasa lett és ahogy láttam, begyüjtött három egyest meg két kettest. Mit tegyek az öcskössel? Ha így folytatja megbukik.

2013. okt. 16. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Tv távirányítóját elvenném. Nadrágját, pólóját hozzávágnám, öltözzön fel. Nem tudom, melyik könyv most a legvastagabb, de addig püfölném a fejét, amíg be nem húzna a szobájába tanulni...

Csipszet elzárnám..Fényképet csinálnék róla, ahogy gatyában falatozik, és kiraknám a ház minden pontjára, mellé téve egy-két fényképet néhány görög istenről, csak úgy, összehasonlítás képen.

2013. okt. 16. 21:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és nem. Az igen az elmebeli állapotára vonatkozik, a nem pedig a pszichésre. Az öcséd azért csinálja ezt, mert valószínűleg rendkívül mélyen bántja valami, ill. mély depresszióban szenved.

Ez nem a te felelősséged, hanem a szüleidé. Igen jó volna, ha a szüleid a fejükhöz kapnának, és elvinnék a gyereket a legközelebbi pszichiátriai gondozóba, egy szakemberhez. (Beutaló kell a háziorvostól.)

2013. okt. 16. 21:00
 3/12 A kérdező kommentje:
A szüleimnek el kellett utazniuk egy idöre :/ Az öcsémmel most nekem kell csinálnom valamit. Régen jófej volt. Mindenesetre nemzavarják az intök, a hájas hasa és a karók sem. Mindenesetre a TV-re már raktam egy kódot.
2013. okt. 16. 21:06
 4/12 piriiiiii ***** válasza:
100%
Hogy lett két hét alatt nagy, puha hasa? :O
2013. okt. 16. 21:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miket z..ált össze 0.o
2013. okt. 16. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Valahogy találj egy témát amit tanulna fanatikus módon ne az iskolai anyagait mert ha azokkal nyaggatod még hülyébben fog viselkedni. Ülj le vele sakkozni, tanuljon durva usa angolt, olvasson valamit a harcművészetekről stb...
2013. okt. 16. 21:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Még nem említettem, de a szüleim csak vasárnap jönnek haza. Addig hány egyest tud összeszedni?
2013. okt. 16. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Tök mind egy öt szúrják le nem téged, te megmondód az ősöknek h mindent megtettél és ennyi.

Am kinéz manapság tv-t ???

2013. okt. 16. 21:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Ha most el..szi nem lesz mormális munkája sem. Hagyjam hogy a kisöccs tönkretegye magát?
2013. okt. 16. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó, egyáltalán nem olyan biztos, hogy nem a kérdezőt fogják elővenni. Az én egyik barátnőmnek van egy nála 7 évvel fiatalabb öccse, gyakorlatilag ő nevelte fel. Ha a gyerek nem jól tanult, ő lett lecseszve, hogy miért nem tanult...

Egyébként max annyi karót kaphat, ahány órája lesz. Hogy mit kezdj vele... Ha nem tör zúz, mert nincs tévé, akkor a kódolás jó ötlet. De tanulásra rábírni egy tespedő 14 évest... Hát, nem egyszerű feladat. És nem is neked kéne emiatt aggódnod, ez tény. 26N

2013. okt. 16. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!