Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám még mindig a kádba...

A bátyám még mindig a kádba vizel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon gusztustalan, hogy a kádba vizel 16 évesen. És ezt ő maga mondta, nem is tartja gáznak. Nagyon gusztustalan, hogy miután kijött a furdőből, én bemegyek a fürdőbe, és húgy szag van. Volt már olyan is, hogy a szószerint totál szaros alsógatyáját hagyta a mosogép tetején. Anyának is mondtam, de neki sincs semmi ötlete. Hiába mondtuk neki, hogy hagyja abba, nem elhatunk mellette, amikor fürdik.... tanácsok?

2013. okt. 11. 17:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom a mai szülők miért ilyen nyomorultak? Engem nem vertek, nem terrorizáltak, de ha a szaros alsómat a mosógépen hagytam volna, akkor úgy leugatják a fejem, hogy többet eszembe nem jut odatenni. Anyukádnak meg "nincs ötlete". Jó ég! Az még hagyján, hogy kulturáltságot nem tudott a fiába nevelni 16 éves korára, hogy ne csináljon ilyet, de ha már megcsinálja, akkor is ilyen szerencsétlen, hogy semmit se tud tenni? Ennyi erővel a fejére is szarhatna, akkor se lenne ötlete?
2013. okt. 11. 18:48
 12/23 yuda ***** válasza:
96%

Az alsógatyára megoldás lehet, hogy -feltételezem nincs egzisztenciája 16 évesen, -nem kimosni neki, csak amit helyére tesz, vagy következő fokozat: ezt az egyet mossa magára.

Egy hét múlva, ha elfogy a tiszta alsó, 10X meggondolja utána, hogy inkább rendesen viselkedik.

Kádba vizelésre úgy tartják az okosok, hogy -minden ilyesmi dologról a következőképp illene.

Először szólj neki személyesen. Ez legyen a legelső. Ne szégyenítsd meg, csak ő hallja.

Ha nem működik, akkor szülők előtt szólj neki. Talán akkor elgondolkodik és szégyelni kezdi.

Ha ez sem, akkor barátai előtt...és így felfelé a fokozatokat...pl. barátnője..stb..és egyszer csak elszégyenli magát.

Remélem legalábbis.

Másik lehetőség valamit megvonni tőle. Valamit amit rendszeresen csinál, és fontos számára. Ezt persze szülők tehetik meg, de valahogy nevelni kell.

Pl. Tv, számítógép, zsebpénz....a lényeg, hogy addig visszatartani, amíg szocializálódik.

Harmadik: próbáld ránevelni az empátiára. Nem is gondolnád hány ember lesz hálás, ha megvilágítják neki udvariasan a másik ember nézőpontját, mert magától nem lát bele. Fura, de találkoztam ilyennel.

Valahogy magától nem alakult ki.

Mond el neki, hogy utána fürdesz és mennyire büdös más vizeletszagába menni....próbálja megérteni a te állásppontod. Magyarázd el részletesen.

Valamelyik csak sikerül?!

2013. okt. 11. 19:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha az én bátyám csinálta volna meg, akkor vagy a fejére húzom azt a gatyát, vagy a kispárnája alá teszem, de hogy megszívta volna, az biztos. A pisilésre nem tudok mit mondani, nálunk nem volt ilyen jellegű gond, vagy nem derült ki, mert nagy a fürdőnk és elillant a szag. Ja, és én mostam... 26N
2013. okt. 12. 01:10
 14/23 anonim ***** válasza:
2013. okt. 12. 10:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Ebbe a bartosba sose tudtam, hogy mi olyan jó...
2013. okt. 12. 12:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Én értem a poénokat :)
2013. okt. 12. 12:41
 17/23 Amado atya ***** válasza:
60%

Majdnem minden férfi belepisil a kádba. Sőt, jelentős részük még bele is pukkant egy jó nagyot, idétlenül röhögve, a bugyborékolást látván, és a hangokat hallván...

Hol itt a probléma? :)

2013. okt. 12. 19:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát ha ez neked poén, hogy egy csöves mutogatja a szaros alsógatyáját és közbe mindenki röhög a nyomorán akkor elég $zar ízlésed van.
2013. okt. 12. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:

A bátyád egy primitív állat.

Egy civilizálatlan barom.

A zuhanyozót fertőzi.

Én nem zuhanyoznék utána, az biztos.

2013. okt. 15. 20:25
 20/23 anonim ***** válasza:

# 14/19!

Ez a Bartos nevű egy aberrált elmebeteg.

Ezek a senkik azt hiszik, hogy nagyon humorosak, sőt, hogy ők valami kiválasztott tehetségek.

Undorító! :(

2013. okt. 15. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!