A bátyám még mindig a kádba vizel. Mit tegyek?
Az szerintem nem gáz, ha zuhanyozás közben pisil a kádba, és akkor szag sem lehet.
A szaros gatya viszont nagyon!
Mondd neki, hogy így sose lesz barátnője! Hátha az hat rá :)
Az a baj, hogy jelenleg van barátnője.Így nem lenne értelme azt mondani.
De akkor nem tudom, hogy csinálja, hogy erős vizelet szag van mindig. Lehet, hogy a kád mellé is vizel? WC nem a fürdőbe van, szóval elképzelni se tudom, őszintén szólva undorodom tőle.
szerintem a bátyádnak pisi fétise van
a sza ros gatya is furcsa, pszichológus!
Azt van erős szaga, mert fiú... És nem mindegy, hogy mit eszik, iszik, ez is befolyásolja.
Nekem a lakótársam (egyébként kulturált) hugyozik úgy, hogy büdös van utána. Nem tudom mit csinál, de undorító. Mondtam neki, hogy vagy leül, vagy minden hugyozás után kisikálja a wc-t Domestossal.
Egyébként nem hiszem el, hogy anyukáddal ha összefogsz nem tudjátok erről leszoktatni. Legközelebb ha elől hagyja a szaros gatyáját (???) fényképezd le, és töltsd fel a facebookra. Többet nem hagyja elöl, ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!