Sógorom leukémiás a párom alkalmas lenne csontvelő donornak, de én féltem őt. Szerintetek lebeszéljem erről az egészről? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 16:50
21/30 A kérdező kommentje:
Ez hosszadalmas procedúra és nem hiszem, hogy kibirná a kapcsolatunk a sok kórházba járást.
2013. okt. 3. 09:39
22/30 anonim válasza:
Ja, ha ennyit ne bír ki a kapcsolatotok, akkor jobb, ha szétmentek, mert nincs semmi értelme valószínűleg. A másik, hogy ha te vagy ő lenne beteg és kórházba kellene járnotok, akkor sem bírná ki a kapcsolatotok?
23/30 A kérdező kommentje:
De így kifog esni a munkából és nem lesz pénzünk. Én hiába dolgozom a rezsit nem tudjuk kifizetni.
2013. okt. 3. 10:03
24/30 anonim válasza:
Neveloapam novere 3* ment be a korhazba! Egyszer a tipizalasra aztan csontvelo mintavetelre es mikor megkapta a gyogyszereket az 1 hetes szaporitashoz!
Aztan a transzplantacio napjan 5 ora es masnap dolgozott...
Aztan 1 het mulva verveteles kontroll 2het3 het 4 het, aztan 2 honap 3 honap felev es evente... Utana csak igy van kontroll!
O nem esik ki! Par nap szabijaba kerul csak!
Ha ezt nem birja ki komolyabb gond viszi a picsbe a kapcsolatot!
25/30 anonim válasza:
Gusztustalan, anyagias nőszemély vagy!
26/30 anonim válasza:
Remélem nem komoly, hogy a pénz számít ebben a helyzetben. Egy ember életéről beszélsz. Méghozzá a párod testvéréről. Szerintem minden pénzt megér, csak hogy életben maradjon.
27/30 anonim válasza:
Kérdező ásd el magad nagyon mélyre. Neked tényleg ennyire nem számít egy ember élete? Csak saját magaddal vagy hajlandó törődni?
28/30 anonim válasza:
A barátod helyében én nem neveznélek téged a "páromnak". Undorító vagy, felszínes, és szívtelen. Tudod én inkább az utcára kerülnék csak hogy a testvérem élhessen. És követném a páromat az utcára csak hogy az ő testvére élhessen. Nem próbálnék Istent játszani, hogy rámondhassam egy emberre, hogy ne éljen. Valamint állj oda a párod testvére elé és mond neki, hogy halálba küldöd, mert máskülönben nem tudnád kifizetni a rohadt számláidat. Komolyan mondom Isten adja, hogy te sose kerülj olyan helyzetbe ahol a testvéred nem segít megmenteni az életed, csak mert a párja azt mondta neki.
29/30 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de a Párod helyében rég kidobtalak volna... Nagyon ronda dolog amit művelsz, és ahogy gondolkodsz... és még szépen fejeztem ki magam... de a Párod is papucs lehet, ha ad a szavadra ilyen dologban, mert nekem aztán senki nem mondaná meg, hogy segítsek-e a tesóimon vagy sem... és ezek után, sz.rnám le, hogy kibírja-e a kapcsolatunk a kórházat, vagy mi lesz a rezsivel... Tesóimon tűzön-vízen át....
30/30 anonim válasza:
Te valójában a rezsi miatt aggódsz, nem a párod miatt. Bámulatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!