Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bele szeretem a mostoha...

Bele szeretem a mostoha bátyámba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Együtt szoktunk aludni meg minden. Ő 21 éves én meg 13 Mit tegyek?

2013. szept. 8. 08:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem hogy mit tegyek nem azt h mi a törvény.;)
2013. szept. 8. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Várj még úgy 4 évet.
2013. szept. 8. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Hogy mit tegyél? Leírtad, hogy szerelmes vagy. A szív mindig felülírja a józan ész döntését. Ugyan, milyen tanácsot fogadnál el, amit be is tartanál?

Tanulj szorgalmasan. Vigyázz ne legyél terhes, mert azzal börtönbe juttatod a szerelmedet, és egy gyerek örökre meghatározza a jövendő sorsodat.

2013. szept. 9. 08:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a szüleitek hogy engedik az együtt alvást.
2013. szept. 12. 00:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt tedd,hogy felejtsd el,és várd meg,míg felnősz.Csak bajt hozhat rád egy ilyen kapcsolat,minden szempontból.
2013. szept. 12. 08:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Amit a mostohabátyád tesz veled, az bűncselekmény.

Azért is bűn, mert idő előtt leköti a szellemi, lelki, érzelmi energiáidat.

Gyakorlatilag testileg sem vagy még teljesen kész, hiába látszanak a csinos külső jegyek, hiába menstruálsz. Egy 13 éves lány még gyerek.

Átugrottál egy olyan fejlődési szakaszt, ami felkészít az egészséges, felnőtt szellemi, érzelmi és szexuális életre.

Neked most nem felnőtt életet kellene élned, hanem tanulnod, fokozatosan megjárnod azokat az utakat, amelyek felelős nővé érlelnek.

Hiába mondjuk, hogy menekülj, zavard el, mert ő már felnőtt, klf hódító praktikák birtokában pillanatok alatt ismét elcsavarja a fejed.

Mégis meg kéne próbálnod, mert attól tartok, hogy egész életedre kiható trauma lesz a vége ennek a történetnek.

2013. szept. 12. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Uhh.. szüleid mit szólnak h együtt alszotok? Én tuti nem engedném..nagyon megüthetitek a bokátokat,ha kiderül jön a súlyosabb esetben gyámügy, börtönbüntetés stb. + a család is tönkremegy ha kiderül.

De ne szaladjunk ennyire előre az mit jelent hogy "együtt alszunk meg minden"????

Ha azt amire gondolok..akkor nagyon egy beteg állat a mostohatestvéred, hogy kihasznál. Én is voltam 13 éves ennyi idős korba az ember könnyen belezúg mindenkibe aki kedves hozzá+jól néz ki.

2013. szept. 12. 11:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát mivel van 2 ágyunk és ugye ennek a srácnak van egy öcse aki 16 éves és az öcse a kicisbe alszik nekünk meg az kényelmetlen ugy mondom h minden h arca puszi ölelés : )
2013. szept. 12. 12:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

És nem lehet h az ő részéről az csak baráti/testvéri puszi? és te túlgondoltad ezt az egészet.

Sztem nem egészséges hogy egy 13 éves lány és egy 21 éves fiú egy ágyba alszik, de ez az én véleményem.

2013. szept. 12. 13:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Mikor történnek ezek az "együtt alvások"? Amikor a szülők is otthon vannak?

Egyáltalán egy szobában sem aludhatnátok.

Pontosan azért, mert nem vagytok vér szerinti rokonok.

2013. szept. 12. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!