Bele szeretem a mostoha bátyámba. Mit tegyek?
Míg be nem töltöd a 14-et, addig ez büntetőjogi kategória, tekintve hogy már elmúlt 18. Jobb ha hallgatsz, és gondold végig, ha nem laknátok együtt, akkor is bele szerettél volna?
Tudom hogy itt mindjárt jönnek az erkölcscsőszök meg a piroskéz nyomingerek, de a tényen az nem változtat.
Kedves 3.
A "bárki" csak 18 év alatti lehet, amíg a másik fél be nem tölti a 14-et.
"Kedves első!Már nem büntetendő,változtak a jogszabályok.Egy 12 éves nyugodtan dughat már bárkivel.Amúgy meg kérdező,szerintem próbáld meg elfelejteni."
Tanulmányozd még az új törvényt, mert ez nem igaz. 12-14 éves, 12-18 évessel létesíthet szexuális kapcsolatot.
Kérdezőnek: Inkább semmit ne tegyél. Elég komoly családi ügy lehet belőle.
Ha való igaz, hogy az új törvény szerint 12 éves kortól élhetnek nemi életet a gyerekek, akkor az, aki kitaláta ezt, az egy állat.
Azért, mert egy kisebbségnél a liliomtiprás hagyomány, nem az ő primitív hagyományaikat kellene törvény erőre emelni, hanem őket kellene felvilágosítani, és minden roma szülőt lecsukni, aki prédára dobja oda a testileg, lelkileg és szellemileg még éretlen gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!