Szerdán kórházba kell (ene) feküdnöm kb egy hétre. Szerintetek rábízzam hat hónapos lányomat a mostoha apjára?
Mivel nem ismerjük a "mostohaapát", ezért nem tud senki válaszolni, hogy mennyire megbízható.
De azért elég meglepö, hogy egy 6 hónapos gyereknek MOSTOHAapja van - mi lett az igazival, és te míért álltál össze ilyen hamar valaki mással?
Hát lehet az édesapjára vagy a szüleimre bíznám, csak a bonyodalmak elkerülése végett.
A párodat pedig te ismered, hogy rá mered-e bízni.
Én gyerekkel biztosan nem jöttem volna össze egy olyan férfivel, akire nem merem rábízni a gyereket,..l viszont a baba kicsi, akkor nem lehettek annyira regen együtt, így más szempontokat is figyekembe kellene venni, a teljes válaszhz.
Magyarul kevés az infó
Most miért bántjátok a kérdezőt! Az is meglehet, hogy még meg sem született a baba, amikor már a jelenlegi párjával összekerültek, mert a gyermek "édes-apja" (!) gyorsan-frissen lelépett!!
Kedves Kérdező!
Te tudod, hogy a jelenlegi párod mennyire szereti a gyermeket, egyáltalán képes-e egy ilyen idős babát megfelelően gondozni egy héten keresztül: etetni, pelenkázni, fürdetni, mosni rá, stb. stb.
Beszélj a védőnővel, esetleg fokozottan figyeljen oda, hogyan mennek a dolgok, vagy ajáljon egy "pótanyukát", aki besegít, vagy akire biztonságosabban rá tudod bízni.
Mi ebben nem tudunk neked tanácsot adni, hiszen sem a rokoni kapcsolataidat, lehetőségeidet, sem a párodat nem ismerjük.
Azt, hogy el tudja e látni, azt neked kell tudnod ileltve neki.
Ha a kérdésed az, hogy morálisan rá bízd e, akkor az én válaszom, hogy igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!