Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerdán kórházba kell (ene)...

Szerdán kórházba kell (ene) feküdnöm kb egy hétre. Szerintetek rábízzam hat hónapos lányomat a mostoha apjára?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 08:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk, rábízhatod-e? Egyikőtöket sem ismerjük.

Én feltételezem, hogy nem jönnél össze olyan emberrel, akire nem mered rábízni a saját kisgyerekedet - de ez azért van, mert magamból indulok ki...

Aki még szóba jöhet:

- édesapja (szerintem elsősorban, bár semmit nem írtál a helyzetről)

- te szüleid

- édesapa szülei

- keresztszülők

- bármilyen más rokon (unokatesó, te keresztszülőd, mit tudom én)

- bébiszitter.

Mi tényleg nem ismerhetjük a helyzeteteket, szóval tök értelmetlen volt kérdést feltenned erről...

2013. aug. 26. 08:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát érdekes, hogy 6 hós-nak mostohaapja van, ezért ne legyél mérges a válaszadókra.

Válasz pedig ugyanaz nálam is: te ismered. Remélhetőleg nem egy paprikajancsival jöttél össze. De, ha feltetted a kérdést az az érzésem, hogy te sem vagy ebben biztos, hogy Ő alkalmas erre. Én kíváncsiságból felhívnám a kórházat, hogy nem lehetne-e, hogy a baba egy kis kosárban vagy akármiben bent legyen velem, mert friss a kapcsolat másra bízni nem tudod.

Amúgy azt is jó lenne tudni, hogy mi a bajod? Műtét vagy kezelés lesz-e? Felépülési idő mennyi?

2013. aug. 26. 08:57
 13/19 anonim ***** válasza:

#9-es válaszoló ajánlotta a védőnőt.

Az valóban jó lehet: keresd fel ma -telefonon egyeztess- ilyen esetben tud segíteni vagy ő, vagy valakit tud, aki jönne segíteni a kicsi ellátásban.

2013. aug. 26. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, mennyire jó ötlet az apa, amikor már ilyen pöttöm korában nincs a baba mellett.

TEstvér, szülő, barátnő, bárki esélytelen?

esetleg úgy, hogy a párod otthon lesz, s naponta megy valaki segíteni neki?

2013. aug. 26. 10:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ilyen esetekben arra is van legetőség, hogy nevelőszülőnél legyen a gyerek. Nálunk (még anyuékkal laktam, ezért nem emlékszem, hogy pontosan, hogy volt) is voltak gyerekek akiknek az anyukájuk kórházban volt és nem volt senki aki elláthatta volna a gyerekeket.
2013. aug. 26. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha a nevelőapja vállalja a babát, akkor nem kellene kiszakítani a megszokott helyéről, környezetéből. Elég nagy megpróbáltatás lesz neki, hogy egy hétig nem érzi az édesanya jelenlétét. Elegendő lesz a papa mellé egy valóban hozzáértő segítséget beszervezni.

Vagy a védőnő, vagy az önkormányzat családsegítő szolgálata küld valakit, aki naponta odamegy megnézni őket. Az is meglehet, hogy még a szomszédok között is van egy "pótnagyi", aki segít!

2013. aug. 26. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Ő ki tud venni enyi szabit, hozá van szokva a kicsi, tud pelenkázni, tápszert késziteni, menyire megbizható...?

Szerintem az lenne a legjobb ha a csecsemő osztályra vinnéd ha már jobban vagy tudnád látogastni, szoptatni.

2013. aug. 26. 20:48
 18/19 anonim ***** válasza:
egészséges gyereket a csecsemőosztályra, ami ilyenkor tele van hányós, hasmenéses vírusfertőzött gyerekekkel. Sok eszed van, hallod.
2013. aug. 26. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
De okos vagy utolsó.... A csecsmoosztalyon a fertőző betegeket elkulonitik, ahogY mindenhol máshol is.... Mellesleg valóban, kérdező, egy év alatti, szoptatott baba mehet az anyuka javak a korhazba.
2013. aug. 26. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!