Érezhetem az elvetett testvérem?
Nem nagyon sikerült megfogalmaznom a kérdést.. mert ezt a dolgot sehogy nem lehet jól...remélem elolvassátok amit írok majd.
Amikor még anya meg apa fiatalok voltak nagyon, anya terhes lett elvetették a babát. Apa ezt elmondta nekem pár hónappal ezelőtt, de anya nem tudja hogy én tudok erről. Mindig is szerettem volna egy testvért, és ahogy ezt meg tudtam, olyan mintha lett volna vele egy szoros kapcsolatom. Én hiszek abban, hogy vannak természetfeletti dolgok, és hogy velünk van. Nem tudom miért de úgy gondolok rá mint egy bátyra és úgy is érzem. Pedig fogalmam sincs hogy fiú lett volna vagy lány, de ez az érzésem nagyon erős..Ha bármi ilyen érzékeny dologról van szó, könnybelábad a szemem, mert mint írtam olyan mintha ismertem volna.. Van egy médium, a TV-ben szokott menni Theresa Caputo-nak(nem tudom hogy írják) nevezik. Sokszor gondolok rá, hogy mennyire szívesen megismerném őt..hátha a testvérem is megjelenne..
Szerintetek érezhetem őt így is? 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!