Miért tartanak a családtagjaim hülyének?
nem vagyok hú de jó tanuló meg okos sem de azért hülye sem vagyok szerintem.
mostanában azzal heccelnek hogy a múltkor a nővéremmel meg a barátjával mentünk kocsival és találkoztunk 3 másik rokonnal de a kocsiba csak 5en fértünk be és akkor azon gondolkoztunk hogy hogy oldjuk meg aztán nővéremék kitalálták hogy nővérem a csomagtartóban utazik majd csak én próbáljam ki hogy mennyire vészes, bemásztam kérdezték hogy jó e mondom lehetne jobb is, és kiakartam mászni de rám csukták a csomagtartót és hazáig ott voltam.
azért ez eléggé megsértett elmeséltem otthon is és mindenki kinevetett hogy hogy lehetek ilyen hülye pedig szerintem azért ez nem volt várható nem gondoltam volna hogy ezt akarják elérni
ez elég rég volt de ha autóval megyünk apám is rögtön kérdezi hogy megnézem e hogy elférnek a csomagok a csomagtartóban és így már idegesítő is.
de ezen kívül még sokszor átvertek de ezekkel most nem tudok mit csinálni mert honnét tudjam hogy mikor szivatnak és mikor mondanak igazat?!
17/F
engem még 5 évesen vicceltek meg, azt mondták hogy az esküvőkön tilos kimenni a wc-be. akkor pont hasmenésem volt, nem részletezném. mai napig jót röhögünk rajta. röhögj te is és nem érzed majd cikinek.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!