Mit tegyek, ha a családtagjaim szabaidejükben egész nap gépeznek, tv-znek?
Menj el otthonról, barátkozz. Én is ezt csináltam, igaz nem tetszett nekik, de mondtam, ha pukkantotok rám akkor mégis mit vártok? Felfogták. Nekik fontosabb volt a Tv meg a gép. Hát Ő bajuk!
24/N
Hát igen, a beszélgetés a családdal a legegészségesebb dolog, mindenhol elő kéne jönnie. Viszont pl. én az anyukámmal lakom, szóval hamar megbeszéljük a napunkat, nem tudunk már órákig a semmiről beszélgetni mindig.. Persze más az, ha nagycsaládban lakik az ember.
Az olvasás engem abszolút nem köt le, totál elvette a kedvem a sok kötelező olvasmány, megutáltatta velem az olvasást. Na meg azt sem tudsz órákig, mert elfárad a szemed.
Viszont szerintem a tévézés lehet jó, ha közösen nézitek, akkor közben tudtok beszélgetni. A számítógép már más téma, de ha valami mondanivalód van, akkor igenis figyeljen rád a család, ne a gép legyen az első..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!